19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

47. Folkart TSYD Ege Kupası başlıyor



Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin 47. kez düzenleyeceği Folkart TSYD Ege Kupası'nın tanıtım toplantısı İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirildi. 

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Saya Grup Kurumsal İletişim Direktörü Ünal Ersözlü, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Ticaret Odası Başkan Vekili İrfan Erol, Altınordu İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, Karşıyaka Kulüp Genel Müdürü Cem Değirmencioğlu ve Menemenspor İdari Menajeri Ali Kaşarcı ile basın mensupları toplantıya katıldı. Altay, Altınordu, Karşıyaka ve Menemenspor'un mücadele edeceği geleneksel turnuva 6, 7 ve 9 Ağustos tarihlerinde Atatürk Stadı'nda oynanacak. Tüm karşılaşmalar saat 19.30'da başlayacak ve biletler 10 TL'den satışa çıkacak.

İlk maç 6 Ağustos Salı günü Altay-Altınordu arasında oynanacak. 7 Ağustos Çarşamba günü ise Menemenspor - Karşıyaka kozlarını paylaşacak.

İlk maçları kazanan ekipler 9 Ağustos Cuma günü final müsabakasına çıkacak.

TSYD kupalarının tarihi değeri olduğunu anlatan TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, bu tür köklü organizasyonların kente değer kattığını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

"Bu turnuva kendine has atmosferi olan özel bir organizasyondur. İzmir bu yıl 47. kez turnuvayı düzenliyor. Kupa TSYD'nin organizasyonu olsa da bu İzmir'in bir markasıdır. Bu tür köklü organizasyonlar şehirlerin marka değerlerine değer katıyor. Ülke düzeyinde saygın bir marka olan Folkart destek vermese bu turnuvayı düzenlememiz mümkün olmazdı. Folkart’ın ana sponsorluğunda, İzmir'deki spor kulüplerinin çatı kuruluşu olan İZVAK'ın desteğiyle turnuvayı düzenliyoruz. Bizlere katkı veren İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve Atatürk Stadı'nı bize tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönülden teşekkür ediyoruz."

İZVAK Başkanı Ali Erten TSYD Ege Kupası'nın İzmir'in değeri olduğunu dile getirdi. Erten, "Eğer bir organizasyonu 47 kere yaptıysanız onun kökleri, hatıraları var. Aksi takdirde bu kadar yaşayamazdı. Çocukluğumuzdan, gençliğimizden TSYD kupalarının hatıraları var. TSYD kupası sezon öncesi dört gözle beklenen turnuvaydı. Bu İzmir'de sürdürülebiliyor. Bunun için çaba gösteren TSYD yönetimine ve geçen sene ve bu sene destek veren Folkart'a da gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Folkart adına konuşan Saya Grup Kurumsal İletişim Direktörü Ünal Ersözlü de "Kurumsal ve tarihsel olarak ülkede futbolun ilk kez oynandığı şehirde yaşadığımızı unutmamak gerekir. Bu organizasyonu sürdürmek için TSYD'nin ciddi çabası var. Folkart olarak şehrin değerlerine sahip çıkmak konusunda duyarlılığa sahibiz. Tüm kuruluşları TSYD Kupası’na katkı vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

Altınordu İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, "İzmir'de gelenekselleşen daha eski bir organizasyon yok. Festivaller, organizasyonlar var ama bu güzide turnuvanın 47. kez düzenleniyor olması bizim misyonumuzda var. Türkiye'nin Altınordu'su olmamızın yanı sıra bu topraklarda doğan, Cumhuriyet'le yaşıt bir camiayız. Babam Hikmet Orhunbilge ve amcam İsmet Orhunbilge ilk TSYD turnuvasında Altınordu forması giymiştir. Bu bizim ailemiz için de büyük bir gurur olmuştur" dedi.

Karşıyaka Kulüp Genel Müdürü Cem Değirmencioğlu ile Menemenspor İdari Menajeri Ali Kaşarcı ise tüm takımlara başarılar dileyerek, geleneksel turnuvada yer almaktan gurur duyduklarını ifade ettiler.

30 Temmuz 2019
Etiket; folkart tsyd, izmir tsyd, tsyd izmir kupa Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
47. Folkart TSYD Kupası Menemen'in
Folkart TSYD Kupası 6 Ağustosta başlıyor
TSYD İzmir'den Dev Voleybol Turnuvası
Folkart TSYD Ege Kupası Altay'ın
İlk finalist Menemen
Folkart TSYD Kupası heyecanı
Aydınlı gazetecilerle spor sohbeti
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir