28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aliağa'da asfaltlama seferberliği



 

 Son yıllarda kent tarihinin en büyük altyapı yatırımlarına tanık olan Aliağa,  İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi işbirliği ile kentin dört bir yanında yürütülen alt yapı ve yol yapım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor. İçme suyu şebekesinin İZSU tarafından yenilenmesinin ardından Aliağa’nın ana arteri olan Atatürk Caddesi’nde başlatılan ve kısa sürede tamamlanan asfaltlama çalışmaları bayram öncesi vatandaşları memnun etti. 
YAZ SONUNA KADAR KENT MERKEZİ TAMAMLANACAK
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa tarihinin en büyük altyapı yatırımlarını, kentin dört bir yanında eşgüdümlü sürdürüyoruz. Yaz sonuna kadar Çanakkale yolu altındaki kent merkezinin tamamında altyapı işleri ve asfaltlama çalışmaları bitecek. Çalışmalarımızda bize güvenip destek olan vatandaşlarıma teşekkür ederim” dedi. 
KALDIRIM VE BORDÜR ÇALIŞMALARI EŞ ZAMANLI OLARAK DEVAM EDİYOR
İZSU’nun kentin içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamlamasıyla bir program dâhilinde yol yapım çalışmalarına başlayan Aliağa Belediyesi, ulaşımı kolaylaştıracak çalışmalara bayram öncesinde hız verdi. Ekipler, vatandaşların daha rahat bir bayram geçirmeleri için gece gündüz çalışırken, yürütülen asfalt atma ve sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra aynı güzergâhlarda kaldırım ve bordür çalışmaları da eş zamanlı olarak devam ediyor.
ATATÜRK CADDESİ’NDEN SONRA SIRA ARA SOKAKLARDA
Daha önce Siteler Mahallesi’nde tüm altyapıyı yenileyen İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi ekipleri, bir program dâhilinde Aliağa’nın ana arteri olan Atatürk Caddesi’ndeki yol asfaltlama çalışmalarını da kısa sürede tamamladı. Ekipler Cadde’deki çalışmaları sorunsuz bir şekilde bitirerek, bu çalışmalarını ara sokaklara taşıdı. İZBETON ekipleri ile birlikte görev alan Aliağa Belediyesi ekipleri Atatürk Caddesi ve çevresinde 70 bin m2 sıcak asfalt çalışması yapacak.  
ATATÜRK CADDESİ’NE 11 BİN METREKARELİK ASFALT DÖŞENDİ
Ekipler, Atatürk Caddesi’nde 11 bin metrekarelik asfaltlama çalışmasının ardından Cadde’ye bağlı Erdoğan Oytun Sokak’ta da 4 bin 500 metrekarelik yol asfaltlama işlemi gerçekleştirdi. Erdoğan Oytun Sokak’ta başlatılan asfaltlamada ekipler büyük bir ilerleme kaydederek çalışmalarını kısa sürede tamamladı. 
Yetkililer, Barbaros Caddesi’nde yapılması planlanan asfaltlama çalışmalarının bir kısmına Bayramdan önce başlanacağını belirtirken, diğer sokaklarda ise bayramdan sonra temel malzeme serilme işlemine başlanacağı bildirildi.
BAŞKAN OĞUZ: ALİAĞAMIZ DEĞİŞİYOR. HİZMETLERİMİZ SÜRECEK
Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, yaz sonuna kadar İzmir Çanakkale karayolunun altında kalan kent merkezinin tamamının altyapı işlerinin biteceğini müjdeledi. Başkan Oğuz, “Siteler Mahallesi’nden sonra  Atatürk Caddesi’ne girerek, yol yapım çalışmalarımızı kısa zamanda bitirdik. Bütün sokaklarımızı bir iki ay içerisinde tüm altyapısını tamamlayarak tertemiz yapıp çıkacağız. Vatandaşlarımız kentin genelinde başlayan altyapı çalışmalarının bitirilmesi ile ilgili endişe yaşıyordu. Ama rahat olsunlar, çalışmalarımız çok hızlı sürüyor. Bu sıcakta bile iki vardiyaya döndük. Bundan sonra çok hızlı geçecek. Aliağamız bu yatırımlarla değişiyor. Bize inanan, destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
ÇALIŞMASI BİTEN CADDE VE SOKAKLAR:
Siteler Mahallesinin tüm cadde ve sokakları, Kazım Dirik Mahallesi’nin Atatürk Caddesi, Barış Sk, Özgür Sk, Erdoğan Oytun Sk, 396 Sk. Atatürk Cad., Fatih Cad., 382 Sk, 384 Sk, 379 Sk, 383 Sk, 264 Sk, 262 Sk, 265 Sk, 268 Sokakta toplam 37 bin 250 m2 asfalt çalışması yapıldı.
ÇALIŞMALAR NEREDE SÜRECEK?
Aliağa belediyesi ve İzmir Büyükşehir ekiplerinin koordineli çalışmaları önümüzdeki günlerde; Lozan Cad., Barbaros Cad., 376 Sk, 377 Sk, 378 Sk, 379 Sk, 380 Sk, 381 Sk, 382 Sk, 399 Sk ve 400 Sokakta devam edecek. Çalışmalarla yaklaşık 30 bin  m2 asfalt çalışması yapılacak

 

 

01 Ağustos 2013
Etiket; aliağa, asfaltlama, bayram, öncesi Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Okul öncesi eğitimde ücret karmaşası
1 yılda 1 milyon ton
TEOG'da sakin olan kazanır
Bayramda hava nasıl olacak?
Büyükşehir'den bayram mesaisi
Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli
Aliağa Briç Turnuvası ilgi gördü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir