28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Altınordu'dan anne babalara beslenme semineri



Altınordu, futbol okulları bünyesinde bulunan 350 aileye düzenli spor yapmanın önemi, 7-14 yaş sporcu çocukların sağlıklı beslenmeleri ve basit yaralanmalarda ilk yardım konularıyla ilgili seminer düzenledi. Tepekule Kongre Merkezi’ndeki organizasyona, Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu A.Ş Başkanı İbrahim Görücüoğlu, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan, yönetim kurulu üyeleri Murat Dizdar ve Zafer Bilgetay da katılırken, kulüp bünyesindeki antrenörler de hazır bulundu.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin İşleğen ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Sağlık Kurulu Üyesi, Atletizm Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Aylin Çeçen Aksu, iki saat süren seminerde spor yapma, yaralanmalara ilk müdahale ve beslenme konularında oldukça ilgi çekici sunumlar yaparken, toplantıya katılan velilerin sorularını da yanıtladı. Altınordu Futbol Sosyal Girişim Başkanı Seyit Mehmet Özkan, iki bilim insanına verdikleri çok önemli bilgiler nedeniyle teşekkür ederken, günün anısına da birer plaket sundu.

Özkan, annelere yönelik farkındalık seminerlerinin periyodik olarak yapılacağını belirterek, “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmanın temelinde annelerimiz var. Onlar ne kadar sporun içinde olursa, çocuklarının da o kadar spor yapmasını teşvik edecekler. Seminerde hepimiz hem yeni konular, hem de doğru bildiğimiz yanlışları öğrendik. 350 ailenin bu anlamdaki eğitimi çok önemliydi. Öncelikle bünyemizde futbol oynayan ve her geçen gün büyüyen 2400’ü aşkın aileye yönelik seminerleri sürdüreceğiz. Toplum olarak daha sağlıklı yaşayabilmek için ailelerin spor yapması adına Altınordu Futbol Sosyal Girişimi olarak üzerimize düşen görevleri yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Salih Mertan da bir müjde vererek, “Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığım Gazi Hastanesi, Altınordu’nun sağlık sponsorudur. Kulüp bünyemizde futbol okullarına kayıtlı tüm ailelerimize ayakta tedavide yüzde 20, yatarak tedavide ise yüzde 30 indirim uygulama kararı aldık. Dilerim kimse ihtiyaç duymaz ama velilerimiz her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler” ifadesini kullandı.

Seminer sonunda yapılan sürpriz çekilişte ise Özlem Cankesenler, İbrahim Kertoğulları, Meral Geniş, Gültan Albaş, Funda Ünal, Aysel Başak ve Sibel Doğan isimli velilere Gazi Hastanesi’nde tam teşekküllü check-up hediye edildi. Seminer notlarının broşür ve DVD haline getirilerek, ailelere verileceği bildirilirken, Altınordu Futbol Okulları’na (AFO) özel olarak hazırlanan 7-14 yaş sporcu çocukların sağlıklı beslenme ve büyüme kılavuzu kitapçığı dağıtıldı.

11 Şubat 2014
Etiket; altınordu sağlıklı beslenme, aylin çeçen aksu, çetin işleğen, salih mertan, altınordu futbol okulları Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Artı 1 Şenliğinde Büyük Coşku
Zeren takım doktorluğunu anlattı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir