28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Aydın'daki Cinnetin Nedeni Belli Oldu



AYDIN'ın Bozdoğan İlçesi'nde dün akşam eski eşi ve kızının da aralarında bulunduğu 6 kişiyi tabancayla yaralayan, ardından kaçarken jandarma ile girdiği çatışmada yaralı yakalanan 61 yaşındaki H.A.'nın tedavisi sürüyor. Eczacıyken işlerinin kötü gitmesi üzerine iflas eden ve psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan H.A.'nın, kızının evde beslemek üzere tavşan ve kaplumbağa alması üzerine çılgına döndüğü ve dehşet saçtığı ileri sürüldü.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir'de ve Aydın'daki 2 eczanesi bulunan iki çocuk babası H.A.'nın, 2 yıl önce işleri bozuldu. H.A. bunun üzerine birlikte yaşadığı eski eşi ve kızı ile 3 ay önce memleketi Bozdoğan'a babadan kalma eve yerleşti. H.A., ağabeyi İ.A.'ya, oturduğu ev için hak mülkiyeti davası açmak üzere dün sabah kent merkezine gitti. Dava için harç parasını ödedikten sonra namaz kılmak için camiye giden H.A., iddiaya göre, Ramazan Paşa Camii'nde yanlış namaz kıldırıldığını söyleyip cemaat arasında tartışmaya neden oldu. Dışarı çıkartılan H.A., öfke ile camiye yakın bir işlerinin camını yumruklayıp kırdı.

İhbar üzerine gelen polis, H.A.'yı karakola götürdü. İfadesinin ardından serbest bırakılan H.A., kent merkezine birlikte gittiği arkadaşı ile birlikte Bozdoğan'a döndü. Ekmek alıp evine giden H.A., kızı 34 yaşındaki Selcan Ay'ın tavşan ve kaplumbağa aldığını görünce iddiaya göre çılgına döndü. Kızının kafasına odun ile vurup yaralayan H.A. ardından havalı tüfekle Selcan Ay'ı sağ ayağından yaraladı. H.A. araya giren boşandığı eşi 57 yaşındaki Funda Arpacı'yı da dövdü.

Korkan anne ve kız evden kaçıp mahalle merkezindeki akrabaların evine sığındı. Aile fertlerinin evde sakladığı tabancasını arayıp bulan H.A., ardından akrabasının evine giderek eski eşi Funda Arpacı, kızı Selcan Ay., kız kardeşi 38 yaşındaki Nursel Ay, yeğeni 13 yaşındaki E.A. ve komşuları 78 yaşındaki Safiye Şanlı ile 69 yaşındaki Tennur Şahin'in üzerlerine kurşun yağdırdı.

İhbar üzerine gelen jandarmanın teslim olması isteğine ateş ederek karşılık veren H.A., mahallede bulunan kahveyi de kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan çatışmada H.A., sağ bacağı ve kalçasından vurularak yakalandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Nursel A., Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı olarak yakalanan H.A. da Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. H.A.'nın kızına köyün içme deposuna 'zehir attım' demesi üzerine, depo ve şebekedeki su boşaltıldı, tahlil yapıldı ve temiz olduğu ortaya çıktı.

H.A. tedavisinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edilecek. Komşusu Murat Ünsal, "H.A. iflas ettikten sonra bunalıma girdi. Psikolojisi bozuldu. Karısını ve çocuklarını takip edip akrabalarını yaraladı" dedi. Arkadaşı Halil Gürsel Ünal, "H.A., Aydın'daki bir camide olay çıkardıktan sonra evine döndü. H.A.'nın kızının tavşan ve kaplumbağa alıp beslemesi karşısında çılgına döndüğünü öğrendik. Üzgünüz" dedi.

05 Temmuz 2014
Etiket; aydın bozdoğan cinnet Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Aydın'da Cinnet Getiren Kişi Dehşet Saçtı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir