20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bağımsız Adaya Simavlılardan Jest



Kütahya'nın Simav ilçesi’nde 30 Mart’taki seçimlerde, belediye başkanlığı için değişik partilere mensup 7 aday karşısında 25 yıllık hurdaya çıkmış otomobili, klipleri, şarkıları ve sempatik tavırlarıyla mütevazı bir propagandayla dikkat çeken bağımsız aday 58 yaşındaki Ali Bakır, Simav Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Özkan ve Sivil Toplum Platformu üyeleri tarafından centilmenlik plaketiyle ödüllendirildi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, belediye başkanlığı yarışında 100 oy alan SGK emeklisi rakibi Ali Bakır’ın seçim sürecinde sergilediği örnek tavır ve davranışlarıyla yükselen seçim tansiyonu düşürdüğünü ve bu yüzden de centilmenlik plaketini hak ettiğini söyledi.

Bağımsız aday Ali Bakır için Belediye Yeni Düğün Salonu’nda sade bir tören düzenlendi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törende, alkışlar arasında sahneye çıkan Ali Bakır’ı kutlayan Belediye Başkanı Özkan kendisini centilmenlik plaketiyle ödüllendirdi.

Ali Bakır’a ikinci centilmenlik plaketini Simav Ticaret ve Sanayi Odası, Simav Muhtarlar Derneği ile Simav İnşaat ve Sanatkarlar Odası başkanlarından oluşan Sivil Toplum Platformu üyeleri takdim etti, yaşamında başarılar temennisinde bulundu.

Törende ayrıca, seçim sürecinde tarafsız davrandıkları gerekçesiyle ilçede görev yapan 2 gazeteciye Sivil Toplum Platformu üyeleri tarafından plaket, Belediye Başkanı Süleyman Özkan tarafından da çiçek takdim edildi.

'HALKIN BENİ ÇOK SEVDİĞİNİ ANLADIM'

Simav’ın belediye başkanlığı için 30 Mart 2014’te girdiği seçimde değişik siyasi partilere mensup güçlü adaylara karşı zor koşullarda bağımsız olarak çetin bir mücadele örneği verdiğini ve 100 oy aldığını ifade eden bağımsız başkan adayı Ali Bakır, “Simav halkının beni bu kadar çok sevdiğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bana oy verenlere de vermeyenlere de teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca benim için böylesine anlamlı ve hayatım boyunca unutamayacağım bir törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. Herkesten helallik diliyorum. Plaketi evimde vitrinimin en güzel köşesinde sergileyeceğim” diye konuştu.

Törende, Ak Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Simav İnşaat ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Ergün, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar da hazır bulundu.

12 Nisan 2014
Etiket; simav ali bakır, simav bağımsız aday, simav süleyman özkan, hüseyin güner, şeref kazcıoğlu, raif adıgüzel Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


İzmir'de atık sudan enerji üretilecek
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir