20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Balıkesir'de Protokol Tribünü Polemiği Sürüyor



Balıkesirspor’un sahasında Samsunspor’la 2-2 berabere kaldığı maçta Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok ile İl Emniyet Müdürü Feridun Boz arasında yaşanan gerilimin yankıları sürüyor.

Ev sahibi takımın attığı golden sonra büyük sevinç yaşayan Başkan Ok’a, "Otur yerine" dediği iddia edilen Emniyet Müdürü Boz, "Bu konuda konuşmam doğru olmaz. Biz üst düzey yöneticiyiz. Kendi aramızda hallederiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı İsmail Ok, dün maçtan sonra yaptığı açıklamada, hemen arkasında oturan İl Emniyet Müdürü Feridun Boz’un sürekli olarak Balıkesirsporlu futbolcuları eleştirdiğini öne sürüp, "Emniyet müdürlerinin niye sürüldüğü, yargıya niye bu kadar baskı yapıldığı bugün ortaya çıkıyor. Balıkesirspor'un emeği çalınırken, Emniyet Müdürü de bizim futbolcuları 'Herşeye itiraz ediyorlar' diye eleştiriyor. AK Parti paralel devletten bahsediyor. İşte paralel devlet kendini bugün Atatürk Stadı'nda göstermiştir. O da Balıkesir’e yeni atanan emniyet müdürüdür. Emniyet Müdürü devletin emniyet müdürü olmadığını göstermiştir. Böyle bir emniyet müdürü, benim yanımda emniyet müdürü değildir" dedi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: TARTIŞMANIN NEDENİ, BAŞKAN OK'UN ÖFKESİ

Balıkesir Valiliği, dün akşam Atatürk Stadı’nda oynanan Balıkesirspor- Samsunspor maçında Balıkesir Belediye Başkanı MHP’li İsmail Ok ile İl Emniyet Müdürü Feridun Boz arasında yaşanan gerginlikle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Tartışmanın, Feridun Boz’un maçla ilgili değerlendirmesine, İsmail Ok’un 'öfkeli bir sesle' karşılık vermesinden kaynaklandığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Atatürk Stadyumu’nda 02 Mart 2014 günü saat 19.00'da Balıkesirspor-Samsunspor arasında oynanan PTT 1. Lig müsabakasına Balıkesir halkının ve İlimiz protokolünün de yoğun ilgisi ve katılımı olmuştur. Maçın ikinci devresinde; şeref tribününün ikinci sırasında oturan İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yanında oturan Balıkesir Emniyet Müdürü Feridun Boz'a statta bulunan eski Süper Lig hakemlerinden Aytekin Durmaz ile devre arasında görüştüğünü ve ilk yarıdaki penaltı pozisyonu ve sonrasındaki kırmızı kart kararının yerinde bir karar olduğunu belirttiğini anlatıyordu.

Balıkesir Emniyet Müdürümüz Feridun Boz da Balıkesirsporlu futbolcuların hakemin bu kararına inanmadığından dolayı bundan sonra her çalınan düdüğe itiraz edebileceğini söylemesi üzerine şeref tribünü birinci sırasında oturan Belediye Başkanı İsmail Ok, geriye dönerek öfkeli bir tavırla 'Ne olacaktı, diğer pozisyonlara sesinizi çıkarmadınız' diyerek seyirciye dönerek ayağa kalktı.

Bu arada Belediye Başkanının çevresinde bulunan sivil şahıslar, 'Başkanımızı yedirtmeyiz' şeklinde söylemlerde bulunarak şeref tribününde bulunan görevli polis memurları ile itiş kakış yaşandı. Görevli memurların vakur ve sakin duruşları ile ve Valimizin de ikazları ile olay yatıştırıldı. Emniyet Teşkilatı mensupları, maçın güvenliği ile ilgili bütün tedbirlerini alarak müsabakanın huzurlu bir şekilde son bulmasını, seyirci ve futbolcu kafilelerinin güvenli bir şekilde statdan ayrılmalarını sağlamışlardır. Kamuoyuna duyurulur."

03 Mart 2014
Etiket; balıkesirspor protokol kavga, ismail ok, feridun boz, balıkesir valilik belediye Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Yaşarlı akademisyenlerin büyük başarısı
Balıkesir'de Devir Teslim
Bu Kez Saha Değil Protokol Tribünü Karıştı
Balıkesir'de "Andımız Reloaded"
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir