16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Berfin Balcı'nın Sergisi Futbol Dünyasını Buluşturdu



Çeşme Alaçatı'da Antalyasporlu Serkan Balcı'nın ressam olan eşi Berfin Balcı'nın açtığı 2. resim sergisinde birçok futbolcu bir araya geldi. Antalyaspor'un futbolcusu Serkan Balcı'nın ressam olan eşi Berfin Balcı'nın resimleri, Alaçatı Bay Sako Otel'de sergilenmeye başladı.

12 resmin sergilendiği serginin açılışına Galatasaray'da forma giyen Burak Yılmaz, Trabzonsporlu Olcan Adın, Eskişehirsporlu Necati Ateş,Trabzonsporlu Zeki Ayvaz, modacı Hakan Akkaya, sanatçı Bengü ve çok sayıda davetli katıldı.

Alaçatı'da açtığı resim sergisinin kariyerinde 2. Sergi olduğunu belirten Berfin Balcı, "Eşim Serkan Balcı, Trabzonspor'da oynarken ilk sergimi açmıştım. Şimdi çok sevdiğim Alaçatı'da 2. sergimi sanatseverlerle buluşturuyorum. Resim sanatı ile okulda tanıştım ve hala şu anda öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum. Burada eski yeni resimlerim bir arada sergileniyor. Şu ana kadar yaklaşık 60'a yakın eserim var. İçlerinde en çok sevdiğim 'Anne ve Çocuk' ismini verdiğim resim" dedi.

Reprodüksiyon çalışmalar gerçekleştirdiğini de belirten Balcı,"Bu tarz çalışmalarda beni çok etkileyen resimler görüyorum ve onlar üzerinde oynamalar yapıyorum. İnsanların resimlerini beğenmeleri çok hoşuma gidiyor ama eleştiri almak ve eksiklerimi bu eleştiriler üzerine kapatmayı çok istiyorum. Eşim Serkan Balcı'da çok güzel fotoğraflar çekiyor. O fotoğrafı çekmesini çok seviyor ben de o fotoğrafı resimliyorum. Bu yolda çok şey öğreneceğimi düşünüyorum ve her sanatçının eserlerini çok beğeniyorum. Çünkü hepsinde ayrı bir emek var. Özellikle yurt dışına çıktığımızda ilk gittiğimiz yerler arasında müzeler yer alıyor. Ben futboldan pek anlayan bir insan değilim. Ama en büyük destekçim eşim Serkan. Kızım Hira (4), okulunda en iyi resim yapan çocuk seçildi. İleride Serkan'ın fotoğraf sergisini görebilirsiniz. Bu bir sanat işi ve severek yapıyorum. Çok iddialı değilim ama sanatsız bir dünya da düşünemiyorum" dedi.

Serkan Balcı ise eşinin gözündeki rahatsızlıktan dolayı 4 yıldır resim yapamadığını, şimdi ise Alaçatı'da kariyerinin ikinci sergisini açtığını vurgulayarak,"Ben eşimi her zaman destekledim ve yaptığı işe her zaman saygı duydum. Sanatı onunla beraber öğrendim. Evimizde resim ve fotoğraf sanatı Berfin sayesinde oluştu.

Fotoğraf konusunda çok amatörüm ama fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Eşim resim yapmaya başladığı zaman bana çok saçma geliyordu ama tamamlanmaya başladığı zaman o işin değerini anlıyorsunuz. O'nu yalnızca hayranlıkla izliyorum" diye konuştu.

Trabzonsporlu Olcan Adın, gazetecilerin transferiyle ilgili sorduğu soruları yanıtsız bıraktı.

10 Haziran 2014
Etiket; berfin balcı, serkan balcı, resim sergisi çeşme Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir