28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Bucaspor başladı ama bitiremedi



Hepimizmir

Ptt 1. Lig’in 21. haftasında Bucaspor evinde Albimo Alanyaspor’u konuk etti. İlk yarıyı İskender’in golü ile önde kapatmayı başaran sarı lacivertliler ikinci yarıda gelen gollere engel olamayınca sahadan 3-2’lik yenilgi ile ayrıldı.

Bucaspor sahaya Çağlar Şahin Akbaba, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Sinanoğlu, Zafer Çevik, Emin Aladağ, İskender Alın, Burak Aydın, Taha Can Velioğlu, Emre Şahin, Zekeriya Kacaroğlu ve Batuhan İşçiler ilk 11’i ile çıkarken Albimo Alanyaspor; Haydar Yılmaz, Gökalp Seçal, Emre Akbaba, Jonathan Ayite, Timuçin Aşcıgil, Özgür Öçal, Sinan Özkan, Slavko Perovic, Ahmet Şahbaz, Tolga Tekin ve Deniz Vural ilk 11’i ile maça başladı.

Karşılaşma orta saha mücadelesi ile başladı. İlk bölümde pozisyon arayışındaki Albimo Alanyaspor ataklarını engellemeyi başaran Bucaspor golü de 16. dakikada bulmayı başardı.

Zafer Çevik’in ceza sahasına yaptığı ortada topu kafasıyla arkaya aşırtan Ferhat Çulcuoğlu meşin yuvarlağı İskender Alın ile buluşturdu. Düzgün bir vuruşla kalecinin sağından fileleri havalandıran İskender takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından topun kontrolü konuk ekibe geçti. Kalan süre boyunca rakibinin gol arayışlarını tehlike büyümeden önlemeyi başaran Fırtına, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasını bildi.

İkinci yarıda Bucaspor üstünlüğünü korumaya çalıştı. Beraberliği yakalamak isteyen Albimo Alanyaspor istediği atakları geliştirmekte zorlandı. Konuk ekipte 55. dakikada Emre Akbaba’nın oldukça uzaktan gönderdiği şut direkten dışarı gitti.

58. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ayite’nin şutunu Çağlar Şahin Akbaba çelmeyi başarsa da dönen topa kafayı vurmayı başaran Perovic takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

Golün hemen ardından gelişen Bucaspor atağında önce Zafer karşı karşıya kaldığı kaleciyi geçemedi, daha sonra önünde kalan topa istediği gibi vuramayan İskender, meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.

Dakikalar 67’yi gösterdiğinde Ayite’nin soldan açtığı ortaya kafayı vuran Emre Akbaba konuk ekibi 1-2 öne geçirdi.

75. dakikada sarı lacivertliler savunmadan çıkarken topu kapan Sinan Özkan, hızlı gelişen atakta ceza sahasında Ayite’yi topla buluşturdu, düzgün bir vuruş yapan Ayite skoru 1-3’e taşıdı.

80. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan İskender Alın, savunmadan sıyrılmayı başardı. Kalecinin sağından topu ağlara gönderen başarılı forvet kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-3.

.

Bu sonuçla birlikte Bucaspor 20 puanda kalarak düşme korkusunu hissetmeye devam ederken Albimo Alanyaspor 33 puana yükselerek play-off yolunda önemli bir galibiyet almış oldu.

 (Yazı ve fotoğraflar hepimizmir.com sitesinden alınmıştır)

22 Şubat 2015
Etiket; bucaspor albino alanyaspor Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir