29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Cem Yılmaz'dan bateri şov



Harbiye Açıkhava'da  "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında BKM organizasyonu ile gerçekleştirilen konserde Mazhar Alanson, sahnede Sezen Aksu ve Cem Yılmaz ile düet yaptı.
Konsere gelenlere özel bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, konsere başlamadan önce Özkan Uğur'un sağlığı ile ilgili müjdeli haber verdi. "Sizlere güzel havadislerim var" diyerek sözlerine başlayan Alanson, "Öncelikle şunu bilmenizi isterim MFÖ dağılmadı. Mazhar ayrı çalışıyor, diye bir şey yok, biz ölene kadar beraberiz. Ayrıca üç gün önceki yeni raporlarına göre de Özkan'dan çok güzel haberler var. Temiz çıktı. Şimdi bu akşam benim bestelerimi, sözlerimi söyleyeceğiz. Hep beraber güzel bir gece geçireceğiz" diye konuştu. 

Konserde ilk olarak "Yalnızlar Garı"nı seslendiren Mazhar Alanson, daha sonra "Umudum Var", "Ah Bu Ben", "Yaşın 19", "Sarı Laleler", "Mecburen", "Bu Aşk Olur Mu", "Mazeretim Var Asabiyim Ben", "Yağmur Var", "Tam Ortasındayım" gibi Türk müziğine damgasını vurmuş parçalarını seslendirdi.

CEM YILMAZ, SEZEN AKSU VE MAZHAR ALANSON AYNI SAHNEDE

Sürpriz isimlerin yer aldığı konserde sahneye çıkan ilk isim Sezen Aksu oldu. Beyaz, uzun elbisesiyle sahneye gelen Aksu ile Alanson, "Yandım Yandım" ve "Güllerin İçinden" parçalarında düet yaptı. Seyircilerden büyük alkış alan ikili, yoğun istek üzerine "Yandım Yandım" şarkısını bir kez daha seslendirerek, Harbiye'deki binlerce kişiye adeta müzik ziyafeti yaşattı.


"BABY TV İZLİYORUM IQ'YU 40 PUAN DÜŞÜRÜYOR"

Konserin ikinci bölümünde Cem Yılmaz şov yaşandı. Ünlü komedyen, hem esprileriyle hem de şarkılarıyla dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Alanson, zaman zaman ünlü komedyeni arayıp "Ne yapıyorsun" diye sorduğunda Yılmaz'ın kendisine "Baby TV'yi izliyorum" şeklinde yanıt verdiğini anlatması kahkahalara neden oldu.

Cem Yılmaz bunun üzerine, "Baby TV izliyorum ve IQ'yu 40 puan düşürüyor. O kardeş, bu kardeş, tavşan kardeş herkes kardeş. Bütün dünya kardeşmiş. Hanıma dedim ki, 'En azından biz kardeş değiliz değil mi?',  'Evet' deyince, o zaman devam dedim" şeklinde konuşması konsere gelenleri kahkahaya boğdu.


Mazhar Alanson ile birlikte "Psikopat" şarkısını seslendiren Yılmaz, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Bununla da yetinmeyen ünlü komedyen, Mazhar Alanson'un ısrarlarına dayanamayıp baterinin başına geçti. Bateri başında hünerlerini gösteren Yılmaz, "Ele Güne Karşı" şarkısında Alanson'a eşlik etti. Bu anlarda Sezen Aksu tekrar sahneye çıkarak ikilinin eğlencesine ortak oldu. Cem Yılmaz, Alanson'a bateride eşlik ederken, Sezen Aksu da kendine özgü dansıyla seyirciye keyif dolu anlar yaşattı.

ÜNLÜ İSİMLER DE KONSERDEYDİ

Öte yandan gecede Mazhar Alanson'u dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Murat Başoğlu, Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Erdem, Rahşan Gülşan, Sinan Çetin, Tarık Ünlüoğlu, Gülay Afşar ve Şafak Ongan gibi ünlü isimler de vardı.

25 Eylül 2013
Etiket; Cem Yılmaz, Mazhar alanson, Cem Yılmaz, Harbiye konser, cem yılmaz bateri, Gülben Ergen, Vildan Atasever Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Ali Baba ve 7 Cüceler İzmir'e geliyor
Karısını döven adamdan ahlak dersleri
Onlar da boşandı!
Cem Yılmaz'dan Gazetecilere Jest
Şöhretler Fethiye'ye Gelecek
Cem Yılmaz-Ahu Yağtu boşanmış
Cem Yılmaz-Ahu Yağtu boşanıyor iddiası
Umre'den dönen Gülben Ergen
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir