19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Denizli'de Zolan Yeniden Başkan



Denizli'de seçimi kazanan Ak Parti adayı Osman Zolan, Denizli'nin ilk büyükşehir belediye başkanı oldu. 2011 genel seçimlerinden sonra belediye meclisinde yapılan oylamayla Belediye Başkanı olan Osman Zolan, Ak Parti ile girdiği başkanlık yarışında CHP ile kıyasıya çekişti.

Osman Zolan ile büyükşehir belediye başkanlığını kazanan AK Parti, il genelinde ilçe belediyeleri sayısını da artırırken, CHP ilçelerde önemli kalelerinden olan Serinhisar ve Çivril’i kaybetti. MHP ise büyükşehirde 2009 yerel seçimlerine göre önemli oranda oy kaybetti.

AK Parti seçim zaferini Delikliçınar Meydanı’nda yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı miting gibi törenle kutladı. Seçim kampanyasına önemli destek veren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de eşi Ayşen Zeybekci ile kutlamalara katılırken, Denizli merkezdeki üç belediyeyi de kazanan AK Partililer büyük sevinç yaşadı. Yeniden belediye başkanı seçilen Osman Zolan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Belediye Başkanlık makamından alanda toplananları selamladı. Başkan Zolan ve Bakan Zeybekci, daha sonra meydanda kurulan platformda bu defa Pamukkale’de seçimleri kazanan Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi’de seçimleri kazanan Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve İl Başkanı Avni Örki alanda toplananları hep birlikte selamladı. Havaifişek gösterilerinin yapıldığı kutlamaya katılanlar Tavas Zeybeği oynadı.

"BAŞBAKANI DİNLEYENLERDEN HESAP SORACAĞIZ"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’nin Delikliçınar Meydanı’nda seçim zaferini kutladı. Eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zolan’ın eşi Berrin Zolan ve partinin üst düzey yöneticileriyle birlikte partilileri selamlayan Zeybekci, binlerce coşkulu partiliye seslendi.

Zeybekci, kurulan platformda Tavas Zeybeği oynadı. 2004 seçimlerinden itibaren Denizli’yi AK Partili kadroların yönettiğini ve verilen her sözü yerine getirdiklerini söyleyen Zeybekci, "Bu seçimi Denizli kazandı, horoz kazandı. Daha çok hizmetlerimiz olacak” dedi.

Zeybekci, AK Parti’ye oy veren- vermeyen herkesi kucaklayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Siyasi partiler arasında mutlaka rekabet olacak. Bize oy verenlerden de vermeyenlerden de Allah razı olsun. Ancak, birileri var ki, yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Seçimlerden sonra bize karşı yapılan hareketlerin hiçbiriyle öyle bir sorgulama içinde, böyle bir kinlenme ve hesaplaşma içinde olmayacağız. Ama Başbakan’a, bakanlara yapılan hareketlerden, bu milletin milletvekillerini, bakanlarını, başbakanlarını dinleyenlerden ve bunları dünyaya servis edenlerden, Türkiye Cumhuriyeti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın faaliyetlerini uluslararası arenada milletin onurunu ve şerefini ayaklar altına alıcı şekilde, bunları dünyaya servis etmeye kalkanlardan, Adana'da o TIR’ları durduranlardan hukuk çerçevesinde kalmak kaydı ile mutlaka hesabı sorulacak. Bu ülkenin Başbakanını dinleyenlerden, Genelkurmay Başkanı’nı dinleyenlerden, MİT’in TIR’ını durduranlardan mutlaka hesap soracağız."

Zeybekci’nin konuşmasının ardından havai fişekler atıldı. Delikliçınar Meydanı’nda toplanan binlerce partili coşkuyla seçim zaferini kutladı.

31 Mart 2014
Etiket; osman zolan, nihat zeybekci, denizli ak parti Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Denizli'nin A takımı İzmir'de
Denizlispor'da Boykot Bitti
Denizlispor Yönetimi Karar Aşamasında
Denizlisporlu Futbolcular Paralanacak
00.01'de ihracat yaptılar
Flaş! Başbakan kabineyi açıkladı
Denizli'deki iletim kanalı tünelinde ışık görüldü
Denizli'de toplu taşıma tartışması
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir