29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Dev yatların Bodrum'daki adresi Palmarina



Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nde bir yılda yenilendikten sonra geçtiğimiz Haziran ayında açılan Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Palmarina Bodrum’a son üç günde dört mega ve giga yat demirledi. 100 metrenin üzerinde dünyaca ünlü milyarderlere ait yatlar göz kamaştırırken, dünya denizcilerinin dikkati Palmarina’ya çevrildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Mübariz Mansimov’un yaptığı Palmali Şirketler Grubu bünyesindeki Palmarina Bodrum’un yenilenen yüzü ve dünyaca ünlü 69 markası ile Ege ve Akdeniz’deki mega ve giga yatların konaklama noktası haline geldi. Havadan görüntülenen dev yatlar göz kamaştırdı. Baştan aşağı yenilenen, olağanüstü mega ve giga yat kapasitesinden, dünya markalarının birbiri ile yarıştığı alışveriş merkezi ile yeme içme alanlarına kadar, eğlence standartlarına farklı bir kalite getiren cafe, restoran ve kulüpleri ile Türkiye’nin Akdeniz’e açılan yeni kapısı olan Palmarina’da son üç günde 40 metre ile 120 metre arasında 12 yat demirledi.

Aralarında Rus işadamlarına ait Dilmar, Madame GU ve haftalık kirası 1 milyon 200 bin dolar olan 90 metre uzunluğundaki Nirvana gibi ultra lüks yatların da bulunduğu marinanın Monaco’daki yat fuarında tanıtımı yapıldı. Önümüzdeki yıl Ege ve Akdeniz’de dolaşan giga yatlar marinaya demir atmak için sıraya girdi. 40 metre üzeri 43 yat, 75-120 metre arası 26 yat ve 710 toplam yat kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük marinalarından biri olarak farklılığını ortaya koyan Palmarina Bodrum Genel Direktörü Levent Baktır, “Dünyaca ünlü yatlar artık Ege ve Akdeniz’e geldiklerinde konaklama sıkıntısı çekmeyecekleri gibi aradıkları her türlü yiyecek, giyecek ve alış veriş markalarını da burada bulabilecekler" dedi.

Marinanın dünya makası haline geldiğini belirten Baktır, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki hafta önce 90 metrelik lüks yatı ile gelen ünlü bir işadamı yakınlarıyla eğlendikleri beach clupta 40 bin Euro, akşam yemeğinde ise Billionaire’de yüz bin TL hesap bıraktı. Marina’ya demirleyen yatlar her türlü hizmeti alabildikleri gibi yatlardaki tüm konuklara Fansa ve İspanya sahillerinin dünyaca ünlü liman kentlerindeki hizmetten daha iyisi veriliyor. Üç ayda marinamız dünya markası haline geldi. Denizcilik sektöründen övgü almaya başladı. Türk turizminde yeni yatırımlar için araştırmalara başladık."

BELDENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ,

Yalıkavak Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Saruhan da “Marinanın açılması ile beldemizin çehresi değişti. Marina sadece yatlara konaklama değil düzenlenen konserlerle, açılan sanat galerileri ile beldede yaşayan yerli ve yabancı turistler içinde büyük bir sosyal alan haline geldi. Marina’na bölgesindeki araziler ve konutların fiyatı 4-5 ay içerisinde yüzde 400 oranında arttı. Marina ile birlikte beldeye gelen kaliteli turist sayısında da önemli artış oldu” dedi.

08 Ekim 2013
Etiket; Palmarina, bodrum, Palmali Şirketler Grubu, yat, tekne Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Yüzde 45 karla satmayın
Gayrimenkule deprem ayarı
Şiddeti 7,0
Öfke şiddeti doğuruyor
Kültür sanat kenti Karşıyaka
Küçük yatırımcıya uyarılar
Kriz, meyve sebze fiyatlarını düşürdü
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir