24 Nisan 2024, Çarşamba Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

İzmir Ayakkabı Fuarına Hazırlanıyor



Ayakkabı sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış 2014 - İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı 36’ncı kez gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan fuarda, gerçekleştirdiği yüzde 40’lık üretimle Türkiye ayakkabı sektörünün merkezi konumunda olan İzmir’in yanısıra Türkiye’nin pekçok bölgesinden katılımcı yer alacak. Uzun süredir düzenlenen Ayakkabı Fuarı’nın İzmir’in üretim dokusuyla buluşan bir fuar olduğuna dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs; Ayakkabı Fuarı’nı sadece İzmir’in, Ege’nin değil tüm Anadolu’nun temsilcisi yapmak ve bir Türkiye fuarı haline getirmek istediklerini söyledi.

Örs sözlerine şöyle devam etti:

“Türk Ayakkabı sektörünün gelişmesine destek olduğumuz inancıyla; sektörün kalbinin attığı kentte Ayakkabı Fuarı’nı 36’ncı kez organize etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. İZFAŞ olarak, Ayakkabı Kış 2014 – İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda sektörün öncü isimleriyle birarada olmaktan ve Türkiye’nin en önemli küçük ve orta boy işletme kollarından birine katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz. Organizasyonumuzun, sektöre ihtiyaç duyduğu “etkili tanıtım” olanağını sağlarken, ülkemizde ve tüm dünyada yeni hedef pazarlar yaratılmasının yolunu açacağını umut ediyoruz.”

Fuarda bu yıl da, sektörün hedef pazarları arasında yer alan Orta Doğu ülkelerine yönelik ziyaretçi çalışmasına ağırlık veriliyor. Alım heyetlerinin konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor. Ayakkabı sektörüne tanıtım ve iş bağlantısı kurma olanağı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarla buluştururken, gelecek sezonun ayakkabı modasına yön verecek. Ayakkabı Kış Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek.

Dört gün sürecek fuarda, 2 no’lu holde kadın-erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergilenecek. Vitrinlerden önce 2014 Sonbahar / 2015 Kış modellerinin sergileneceği Ayakkabı Kış Fuarı’nda, erkek-kadın, çocuk ve spor ayakkabı, bot modelleri, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak. Yerli katılımcıların 50 m2 ye kadar T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği alabileceği fuarda, İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından fuara katılan üyelerine 9 m2 ücret desteği olacak. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen Ayakkabı Kış – Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı 10:00 – 19:00 satleri arasında ziyaret edilebilir. İ

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ),Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediyor.

19 Nisan 2014
Etiket; izfaş, ayakkabı fuarı izmir, mehmet şakir örs Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


If Wedding'e 5 yıldızlı 10 puan
İzmir 2016'da gaza basacak
İzmir Konsere Doyacak
İzfaş Kent-EXPO İçin Toplandı
İzmir Gelinlik Fuarı'na hazır
Turizm Fuarı'nda milletvekili turizmci buluşması
Termal turizmin kalbi İzmir'de atacak
Engellilerin gözü kulağı İzmir'de
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
İZMİR'E MEGA PROJE
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
MOBBİNG ÇALIŞMA HAYATININ EN ÖNEMLİ SORUNLARI ARASINDA
İLK BİNDE 157 EGELİ VAR
İZMİR'E TEKNOLOJİ ÜSSÜ KAZANDIRACAKLAR
İZMİR'E GÜÇ KATACAK BİRLİKTELİK
BABA HEDİYESİ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
TAM KAPANMADA ZİNCİR MARKETLER TAM GAZ
Bitcoin makalesine uluslararası ödül
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Çalışmak bizi tüketiyor mu
Firmalara ihracat uzmanları geliyor
Emekliye temmuz zammı
EYT'de son durum ne
Zeytin güzel kokmalı
Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
En iyi yatırım İzmir'den ev almak
Türkiye'yi İzmir modası sardı
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Fuar güzelleri görücüye çıktı
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir