29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Karşıyaka'ya sekizinci kültür merkezi



Karşıyaka Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı sekizinci kültür merkezi Karşıyaka Çarşısı içerisinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in de katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Törene CHP İzmir milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Hülya Güven, Alaattin Yüksel, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan,il yöneticileri, çok sayıda meclis üyesi ve partili katıldı.

ADNAN KESKİN: BELEDİYE BAŞKANIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM

Çarşı Kültür Merkezi'nin kurdelasını Başkan Durak ve CHP İzmir milletvekilleriyle birlikte kesen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Böyle bir üniteyi rant peşinde koşmadan, yurttaşların talepleri doğrultusunda devreye sokan belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum. Belediye başkanımızın gerçekleştirdiği bu hizmetten gurur duyuyorum. İnanıyorum ki 30 Mart yerel seçimlerinde yurttaşlarımız bu yerel seçimlerin Türkiye için taşıdığı önemin bilinci ve kararlığı içinde davranacaklardır" dedi.

ALİ ENGİN: ENGELLEMELERE RAĞMEN HİZMET ÜRETİYORLAR

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, "AK Parti hükümeti son yeni ilçelerde mal müdürlükleri, kaymakamlıkları ya belediye tesislerinde hizmet görüyorlar ya da kiralık vaziyetteler. Müdürlüklere yer yapamayan bir hükümet var. Bir de başarılı 5 yılda 8 kültür tesisi kentimize kazandıran belediye başkanlarımız var. Bu kent dünyada gelişen dördüncü kent oldu. Hodri meydan AKP. İzmirliler AKP’ye gerekli dersi verecek. Bütün belediye başkanlarımla gurur duyuyorum. AKP’nin engellemelerine rağmen önemli hizmetler üretiyorlar” diye konuştu.

KAZANDIRDIĞIMIZ SEKİZİNCİ KÜLTÜR MERKEZİ

Karşıyaka’ya sanat, sanatın da Karşıyaka’ya yakıştığını ifade ederek konuşmasına başlayan . Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da, "Karşıyaka’ya çizdiğimiz “Kültür Kenti” vizyonu doğrultusunda, hizmete açtığımız kültür merkezlerimizle, kentimiz, sanatın başkenti olma yolunda, emin adımlarla ilerliyor.Çarşı Kültür Merkezimiz, 9 yıl içinde, kentimize kazandırdığımız 8.'inci Kültür Merkezi olacak” dedi.

DURAK: KENTİN HER NOKTASINI SANATLA BULUŞTURDUK

Başkan Durak, kentin her noktasını sanatla buluşturduklarını kaydederek, konuşmasını, "9 yıl içinde, kentin her noktasını sanatla buluşturduk. Kültür merkezleri bu buluşmanın en önemli adresi oldu. Kentin farklı noktalarında bu buluşmayı gerçekleştirdik. Yaptığımız merkezlerden 3’ü bugün Bayraklı İlçesi’nde kaldı. Cumhuriyet, Zübeyde Hanım, Yalı, Bahçelievler, Şemikler Mahallelerimizdeki kültür ve sanat merkezlerimiz bugün yoğun ilgi görüyor. Merkezdeki eksikliği de, Çarşı’da, eski binamızın yerine yaptırdığımız, yeni merkezle gidermiş olacağız. Karşıyaka’nın kalbi olan Çarşımıza da, bir kültür merkezinin yakışacağını düşündük. Eski belediye binamızın yerine yaptırdığımız Çarşı Kültür Merkezi’nde, tüm hemşerilerime “sanat dolu buluşmalar" şeklinde sürdürdü.

Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde 170 seyirci kapasiteli çok amaçlı bir sahne var. 1350 metre kare kapalı alana sahip merkezde, ayrıca 122 metre karelik sergi salonu bulunuyor.

17 Eylül 2013
Etiket; karşıyaka sekizinci kültür merkezi, karşıyaka kültür merkezi, karşıyaka ilçesi kültür merkezi Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir