16 Nisan 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kentin malını sattırmayacağız



İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, bayramlaşma töreninde tüm personele hizmetleri için teşekkür ederek, “Zaman zaman fırtınalar esse de düşmedik. Çünkü biz doğruyuz. Bizim bakışımız halktan yana. Bu kentin malını mülkünü bu kentin vatandaşlarına kullandırmak için çaba göstereceğiz, sattırmayacağız” diye konuştu.

Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, önemli mesajlar verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ameliyat olması nedeniyle katılamadığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, 9.5 yıllık sürede kente pek çok kalıcı eser kazandırdıklarını belirterek, emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Aydoğan, “Belediyecilik zorlu ve hiç bitmeyen bir görev. 9.5 yılda çok ciddi alt yapı yatırımları yaptık. Hepsi vatandaşın refahı içindi. Kilometrelerce yol yaptık. Kavşaklar açtık. Arıtma, kanal ve su yatırımları yaptık. Ulaşımda çağ atladık. Çok sayıda yeni otobüsümüz hizmete girdi. 90 dakika sistemi ile vatandaşlarımız mutlu oldu. Ancak bir süre sonra konfora alışıyoruz ve zaman içerisinde de belediyenin görevi diye yapılanlar unutulabiliyor. Projesinden yapımına kadar bu yatırımlarda emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kente çok sayıda kalıcı eser bıraktık Kente kalıcı eser bırakmanın belediye başkanının hayata bakışını yansıttığını belirten Aydoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bir belediye başkanı, 5 yıllık dönemde bir veya iki kalıcı eser bırakırsa başarılı sayılır. Rutin hizmetlerin dışında kalıcı eserler, o yönetimin dünyaya bakışını, insana bakışını gösterir. Kent ormanları baştan sona Başkan Aziz Kocaoğlu’nun eseridir. Hayat görüşüdür. O arazileri başa türlü düşünenler olabilirdi. Kiminin aklına para, kiminin aklına bina gelebilir. Ancak o büyük araziyi vatandaşın hizmetine sunmak bir hayat görüşüdür. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ile birlikte dünya çapında bir eser yarattık. Bu da hayat görüşüdür. Malı mülkü satmadan halkın faydasına sunmaktır. Havagazı Fabrikası, Liman arkasında çok ciddi bir arazi. Başkanımızın aklına ilk gelen şey, ‘halkımızın hizmetine nasıl sunarız’ sorusuydu. Homeros Vadisi en baştan itibaren Aziz Kocaoğlu’nun projesidir. Aklımıza villalar, ‘kime satarız’ gibi sorular gelmedi. Aklımıza gelen ‘bunu vatandaşın hizmetine nasıl sunarız’ oldu. Doğal Yaşam Parkı dünya çapında ödüller alıyor. Geçtiğimiz ay Mekke’de birinci seçildi. Bütün İzmir’e güzellik getirecek ve yüzyıllara hitap edecek kalıcı eserler bunlar. Bu hayata bakışımız, kalbimizden insanlara verdiğimiz sevgidir.”

Fırtınalar esti ama düşmedik

Konuşmasını “Zaman zaman fırtınalar esse de düşmedik” cümlesiyle sürdüren Başkan Vekili Dr. Aydoğan, “Çünkü biz doğruyuz. Bu fırtınalarda bile aynı hızla hizmete devama çalıştınız. Bu belediyedeki en alttan en üst kademedeki personele kadar adınızı pis menfaatle, parayla yan yana yazdırmadınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizim bakışımız doğru. Bizim bakışımız toplumdan yana. Halka hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kadrolarla çok daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Size güveniyorum. Aziz Başkanımın da görüşü budur. O büyük fırtınalarda hiç endişe duymadık. Endişe duyacak bir şeyimiz de yoktu. Hızımızı kesmeden, bu kenti yerelde kalkındırmak için, bu kentin malını mülkünü bu kentin vatandaşlarına kullandırmak için çaba göstereceğiz, sattırmayacağız. Bu kadrolarla daha büyük işler yapacağız” dedi.

11 Ekim 2013
Etiket; Sırrı Aydoğan, İzmir bayramlaşma, İzmir büyükşehir bayramlaşma, Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir