19 Nisan 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Kılıç: Hepimiz aynı devletin evlatlarıyız



Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Hepimiz aynı devletin evlatlarıyız. Türk’ü Kürt’ten, Kürdü Arap’tan, Arap’ı Arnavut’tan ayıramayız. Yeter ki tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyelim. Ülkemizin üzerinde oyun oynamak isteyenlerin numaraları bitmez. Ama biz bu provokasyonların hiç birine boyun eğmeyeceğiz" dedi.

BAKAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DEĞİNDİ

Bakan Kılıç, geçen yıl Marmaris’te gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde tanıştığı Selahi Varol’un sünnet törenine katılmak için ilçeye geldi. Cuma Namazı’nı Yeni Cami’de kılan Bakan Kılıç, namaz çıkışında esnafla bayramlaştı. Daha sonra AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı’na geçen Bakan Kılıç, partililere seslendi. Türkiye’nin önemli bir çözüm süreci içinde olduğunu da değinen Bakan Kılıç, "İstiyoruz ki analar ağlamasın. Kimse terörle mücadeleye evlat bağışlamasın. Vatan sana canım feda. Her Türk asker doğar. Bu vatan için, bu bayrak için, bu devlet için, bu millet için ölmeye bugün değil, dünden razıyız. Ama yaşamak varken ölmek, ölüm seçenek olmamalı. Eğer ölümler olmadan, eğer şehit cenazeleri gelmeden terör meselesini çözebiliyorsak bu sorunu çözüme kavuşturabilmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf etmeliyiz. Çözüm sürecinin özü budur. Hepimiz aynı devletin evlatlarıyız. Türk’ü Kürt’ten, Kürdü Arap’tan, Arap’ı Arnavut’tan ayıramayız. Yeter ki tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet diyelim. Ülkemizin üzerinde oyun oynamak isteyenlerin numaraları bitmez. Ama biz bu provokasyonların hiç birine boyun eğmeyeceğiz."

"ELEKTRONİK BİLET UYGULAMASI BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇINDA TEST EDİLECEK"

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sporda şiddetin önlenmesi için 2013-14 sezonuna kameralı güvenlik sistem ile elektronik bilet uygulaması yetiştirileceğini ve ilk olarak Beşiktaş Trabzon derbisinde test edileceğini söyledi. Kılıç, tüm takım ve taraftarlarından bu konuda destek istediklerini, kimsenin suç işlemesini, stat dışında kalmasını, kimsenin kurallara uymadıkları için sabıkalı konuma gelmesini arzu etmediklerini vurguladı. Sporun barış, sevgi ve kardeşlik olduğunu anlatan Kılıç, şöyle devam etti: "Özel güvenlik konusunu gözden geçiriyoruz. Şu anda bunları kulüpler karşılıyor ve güvenlikler, stada sokulmaması gereken şeyler konusunda harfiyen yerine getirmedikleri şeyler var. Güvenlik tedbirlerinin tam olarak alınmadığıyla ilgili polisin tespitleri var. Gerekirse özel güvenlik hakkında yasal işlemler uygulanacak. İçişleri Bakanlığının aldığı bir karar var. Bu tür olaylara artık kendi içinde oluşturacağı özel polis birimi bakacak. Bu olgunlaştığı anda hemen hizmete girecek. Belki özel güvenlik görevlileri ile bu ekip birlikte görev yapacak. Eğer özel güvenlikçilerdeki bu endişemiz ortadan kalkmazsa o zaman bu görevden çekilip yeni kurulan birim bu göreve bakacak. 2013-2014 sezonuna kameralı güvenlik sistem ile elektronik bilet uygulaması yetişecek ve ilk olarak Beşiktaş-Trabzon derbisinde test edilecek. Koruma görevlisi ise önümüzdeki sezona yetişecek."

09 Ağustos 2013
Etiket; bakan, kılıç, birlik, beraberlik, mesaj Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Altınordu ülkenin tanıtım elçisi
Genç hemşireden insanlık dersi
Güldüren şikayetler!
Başbakan'dan İzmir turu
CHP İzmir'de 3 değişiklik
MHP İzmir'de bomba liste
Bakan Eroğlu'dan 9 Eylül'de 9 müjde
Ege ihracatında kan kaybı durdu
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir