29 Mart 2024, Cuma Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Mezuniyet Töreni Dönüşü Alkollü Sürücü Kurbanı Oldu!



İzmir'in Çeşme İlçesi'nde mezuniyet törenine katıldıktan sonra dönüşe geçen liselilerin içinde bulunduğu otomobile, Meksika vatandaşı ve 2.1 promil alkollü olduğu belirtilen Adrian T.G. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada, 18 yaşındaki Berkant Çakırlar öldü, her iki araçta bulunan toplam 10 kişi yaralandı. Yaralılardan Çakırlar'ın okuldan arkadaşı Çağatay Türe'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, Çeşme İlçesi Atatürk Bulvarı Altın Yunus Kavşağı'nda dün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Özel Fatih Koleji'nde eğitim gören ve mezuniyet gecesine katıldıktan sonra dönüşe geçen liselilerin içinde bulunduğu, Atakan B. yönetimindeki 35 SA 633 plakalı otomobile, Çeşme'den İzmir yönüne gittikleri sırada, fasılalı yanan kırmızı ışıkta kontrolsüz olarak karşıya geçmeye çalışan Meksika vatandaşı Adrian T'nin kulalandığı 34 JJ 1660 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle iki araç da hurda yığınına döndü. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, sağlık ekipleri, kolejde 12'nci sınıf öğrencisi olan ve Gıda Mühendisi olmak istediği öğrenilen Berkant Çakırlar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Mezuniyet eğlencesinden dönen, Atakan B., Çağatay Türe, Merve S., Bilgen S. ve Sinan V. ile diğer otomobildeki sürücü Adrian T.G., ABD vatandaşları Cesar R.A. ile Kimberly J.P., Türk vatandaşları Enis E.G. ve Orhan A. ise İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırdı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çakırların yakın arkadaşı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 18 yaşındaki Çağatay Türe'nin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazayı öğrenen liselilerin yakınlarıyla arkadaşları büyük şok yaşadı.

ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazanın ardından kaldırıldıkları hastanede kan testi yapılan sürücülerden, kazaya neden olan Adrian T.G'nin 2.1 alkollü, diğer otomobil sürücüsü Atakan B.'nin ise alkolsüz olduğu ortaya çıktı. Öte yandan diğer yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü, durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI

Okulunda ve arkadaşları tarafından çok sevilen bir kişi olduğu belirtilen Berkant Çakırlar için bugün Balçova İlçesi'ndeki Uğur Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çakırlar'ın yakınları, öğretmenleri, okul yönetimi ve arkadaşları katıldı. Talihsiz genç, öğlen kılınan cenaze namazının ardından eski Balçova Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

ACILARINI TWITTER'DA PAYLAŞTILAR

Bu arada, kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşayan liselilerin arkadaşları Twitter'de, #BerkantÇakırlar hashtagi altında, üzüntülerini paylaştı.

08 Haziran 2014
Etiket; berkant çakırlar, mezuniyet çeşme kaza, çeşme liseli gençler, izmir çeşme kaza Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir