20 Nisan 2024, Cumartesi Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Millet onları affetmeyecek





AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, koalisyon sürece ve ortaya çıkan erken seçim tablosu karşısında CHP ve MHP'nin takındığı tutumun millet ve terih önünde sorgulanacağını söyledi. 

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bornova ilçesinde katıldığı ilçe yönetim kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele operasyonları, koalisyon süreci ve süreçte muhalefet partilerinin tutumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ulema, Cumhurbaşkanlığı makamının yeniden hedef haline getirilmesine de sert çıktı.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bornova programında ilk olarak kaymakamlık görevine atanan Mustafa Gündoğan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bornova’nın en büyük yatırımlarından biri olan trafik hastanesi inşaatında da incelemelerde bulunan Ulema, yetkililerden hastane inşaatının son durumu ile ilgili bilgi aldı. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Ulema, daha sonra Yunusemre, Mevlana ve Doğanlar Mahallelerinde yönetim kurulu toplantılarına katılarak partililerle bir araya geldi.

HDP SÖZCÜLÜK YAPTI, CHP VE MHP ÇANAK TUTTU
Bu toplantılarda Türkiye gündemine ilişkin önemli tespitlerde bulunan Ulema, 7 Haziran seçimlerinden önce barış güvercini pozları veren HDP’nin, millete verdiği sözü yerine getirmek yerine ihanet şebekelerini ve terörü kucakladığını belirterek, “AK Parti düşmanlığı gözlerini adeta kör etmiş kesimlerin kurtarıcı olarak gördüğü, oy verdiği HDP; bugün güvenlik güçlerimize sıkılan kurşunların, şehit cenazelerinin ve ölümlerin müsebbibidir. Ne yazık ki CHP’nin başını çektiği muhalefet partileri de bu gidişata çanak tutmuşlardır” diye konuştu.

ELİ SAZLI SİYASETTEN ELİ KALAŞNİKOFLU TERÖRİZME
7 Haziran seçimlerinden AK Parti’nin birinci parti olarak çıktığını ancak tek başına iktidar olacak çoğunluğa ulaşamadığını kaydeden Ulema, tek parti iktidarı dönemi istikrar, huzur ve güven ortamının bugün mumla aranır olduğunun altını çizerek, “7 Haziran öncesi eli sazlı, beyaz gömlekli malum medyada boy gösteren sözde siyasi hareketin temsilcilerinin bugün akan kan karşısında sadece timsah gözyaşı dökmesi, bunun karşısında terör örgütüne tüm imkanlarını seferber etmesi, devlete başkaldırı niteliğindeki hamleleri demokrasi mücadelesi olarak yutturma çabası, Türkiye’yi Türkiye düşmanı batıya şikayet edecek kadar seviyesini yitirmesi Türkiye’nin önüne konacak olası bütün koalisyon ihtimallerini ne yazık ki ortadan kaldırmıştır. Bu da yetmezmiş gibi, teröre destek verdiği açıkça bilindiği halde bugün CHP ve MHP’nin Türkiye’yi HDP’lilerden oluşan bir kabineye zorlaması, görevden kaçması ve AK Parti’yi zor durumda bırakma senaryoları da milletimizin gözü önünde sahnelenmektedir.” 

DERT BAŞKA HEDEF CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ
“Bununla da yetinmeyen muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanlığı makamına yönelik açıklamaları asıl niyetin başka olduğu tezini de doğruluyor. Son 40 yılda terörden her anlamda büyük yaralar alan ülkemizin çözüm süreci ile birlikte terör olaylarından arındırılması, terörön sona erdirilmesi ve kardeşlik projesinin hayata geçirilmesindeki kararlılık şehit cenazelerinin gelmediği bir sürece şahitlik etmesi kurucu genel başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın gövdesini taşın altına koymasının bir sonucudur. Bunu bildiklerinden, bu coğrafyada istediği gibi cirit atamayan iç ve dış ihanet şebekelerinin bugün onu ve Cumhurbaşkanlığı makamını hedef almasının başka türlü bir açıklaması olamaz. Terör örgütü başta olmak üzere, CHP; MHP ve HDP'nin aynı hedefe yönelmiş olması, 7 Haziran seçimi öncesi işaret ettiğimiz kutsal ittifakın en açık göstergesidir.”

MUHALEFET KOALİSYONU DA ERKEN SEÇİMİ DE İSTEMİYOR
Erken seçim senaryolarına da değinen Ulema, muhalefet partilerinin koalisyon formüllerini reddettiği gibi bugün erken seçim planlarında da bir kenara çekilmeyi tercih ettiğinin altını çizen Ulema, “Bütün bunlar bir yana, özellikle paralel yapı medyası ve Doğan medyasının başını çektiği malum basın yayın kuruluşlarının teröristleri demokrasi savaşçısı gibi göstermesi, hızını alamayan bazı ajansların teröristlerla sivil vatandaşlar gibi röportajlar yapması, AK Parti, Hükümet ve Cumhurbaşkanlığı makamına karşı yürütülen kirli savaşın boyutlarını da gözler önüne sermektedir. Yine CHP ve MHP'nin koalisyon seçeneklerine yanaşmadıkları gibi, Sayın Başbakanımızın tüm çağrılarına kulak tıkayarak, HDP'li bir hükümete kapı aralamaları milletimizin de tarihin de affetmeyeceği bir tercih olmuştur. Bugüne kadar altına imza attığımız icraatlerin, çalışmaların karşılığını sandıkta veren milletimiz, bugün yeniden AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu günlerdeki huzur ve istikrar ortamını talep etmektedir. Türkiye'nin önündeki erken seçim maratonu da, bu hedefe ulaşılması noktasında yine milletimizin AK Parti'yi tercih etmesi ile sonuçlanacak bir süreçtir” şeklinde sözlerini tamamladı. 

 

 

22 Ağustos 2015
Etiket; nesrin ulema bornova, nesrin ulema ak parti Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
NEFRET ÜRETMENİN MANTIĞI DEĞİŞMİYOR
İLK KURŞUN MUAMMASI
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
GEMİNİZİ BATIRDIK ÖZÜR DİLERİZ
HALAÇOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR
MANİSA DGYD 'NİN KONUĞU ÖNALAN
Bu nasıl adalet?
Her türlü şiddete hayır!
EYT'de son durum ne
Mülteci çocuklar için deklarasyon
Kaya: Kocaoğlu aymazlık içinde
Kocaoğlu'ndan ilçe belediyesine tepki
Katar'a ablukayı İzmir ile kırdık
Dostları olan zengindir
Demokrasi tek yol
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
15 Temmuz'u Batı'ya anlatıyoruz
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir