İzmir TSYD ile Atakalp arasında protokol

 Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi üyelerinin Atakalp'in sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasına ilişkin protokol imzalandı. TSYD İzmir Şubesi'ndeki törene Atakalp Kalp Hastalıkları Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumluları Seda Sakacı ve Gülten Başaran, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, Asbaşkan Suavi Yardımoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Yılmaz, Gökhan Özyurtlu ve Çağatay Çağlar katıldı.

Gülten Başaran, kurumlarında tüm kardiyoloji, kardiyoloji laboratuvarı, kalp ve damar cerrahisi hastalarının ayakta ve yatarak tedavilerinin yapıldığını belirterek, "TSYD gibi değerli bir kurumla işbirliği yapmaktan son derece memnunuz. TSYD üyeleri, kurumumuzda sağlık kontrollerini de yaptırabilirler" dedi.

İmza altına alınan protokol TSYD İzmir Şubesi üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları eş ve çocukları ile birinci derece yakınlarının sağlık kontrolleri, sağlık sorunlarının teşhisi ve tedavisinin Atakalp Hastanesinde, belirlenen liste fiyatlarından yüzde 20 indirimli yapılmasını öngörüyor. Dernek üyelerine yönelik bir check up kampanyası yapılması da önnümüzdeki dönemde gündeme gelecek.