Sait Altınordu Ligi'nde renkli kapanış

Altınordu’nun çocuk ligleri kapsamında efsanevi futbolcusu Sait Altınordu’nun ismiyle düzenlediği U13 Ligi’nin kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Sait Altınordu Yerleşkesi’ndeki törende tüm takımlara içlerinde rengarenk şekerler olan kupalar ve madalyalar verilirken, turnuva boyunca çekilen yüzlerce fotoğraflardan oluşan albümler hediye edildi. Altınordu Fikir Atölyesi’nin (ALFA) organize ettiği halk oyunları ekibi, zeybek gösterisiyle izleyenleri coştururken, Başkan Seyit Mehmet Özkan da çocuklarla birlikte bu oyunlara eşlik etti.

Turnuvada Altınordu, şampiyonluğu namağlup kazanırken, Göztepe ikinci, Manisaspor üçüncü, Altay dördüncü oldu. İzmirspor, Aydınspor, Marmarisspor ve Turgutluspor bu ekipleri takip ettiler. Turnuvada Turgutlusporlu Batuhan Eser en centilmen futbolcu, Göztepeli Arda Özçimen en iyi kaleci, Aydınsporlu Hasan Gündem en mücadeleci futbolcu seçildi, İzmirsporlu Biray Dilber turnuvanın en güzel golü ödülünü aldı. Altınordulu Gökberk Efe gol kralı tacını takarken, Marmarisspor en centilmen, Manisaspor ise en renkli takım seçildi. 100. yılını kutlayan Altay’a ise özel ödül verildi.