İzmir sokak hayvanlarını unutmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dondurucu soğukların yaşandığı havalarda sokaklarda yaşayan hayvanları da unutmadı. “Can dostları” için özel olarak hazırlanmış protein ve enerji değeri yüksek mamalar, 180 personelle kentin çok sayıda noktasına bırakıldı. Dondurucu soğukların yaşandığı günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokaklarda yaşayan kedi ve köpekler için seferber oldu.

Kış aylarıyla birlikte yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanları, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından beslenmeye başlandı. 180 personelden oluşan ekipler, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda yer alan bölgelerde çok sayıda noktaya kaplar içinde mama bıraktı.

Kış ayları için özel olarak hazırlanmış protein ve enerji değeri yüksek mamalar, “can dostları” tarafından afiyetle yenildi. Büyükşehir Belediyesi’nin uygulaması hayvanseverler tarafından da beğeniyle karşılandı. Uygulamanın soğuk havalarda devam edeceği bildirilirken, Büyükşehir Belediyesi daha önce de sıcak havalar nedeniyle yine kentin çeşitli noktalarına otomatik suluklar yerleştirmişti.