1 Turnuva 10 Şampiyon

Altınordu'nun 6 ülkeden 10 takımın katılımıyla düzenlediği 23 Nisan Bayramı’nı aratmayan, futbol ve eğlencenin bir arada olduğu 2. Uluslararası U12 Cup, sona erdi.

Tüm ekiplerin şampiyon ilan edildiği turnuvaya katılan 156 çocuğa, kupa şeklinde Altınordu maskotu Atakan ve madalya verildi. Turnuvada en iyi kaptan Ahmet Can Kaplan (Trabzonspor), en iyi golcü Atalay Yıldırım (Galatasaray), en iyi kaleci Mets Emil (Brondby), en iyi gol Murillo (FT Sao Paolo), en centilmen ftubolcu Buluthan Bulut (Altınordu), en iyi savunmacı Jamil (F.Dusseldorf), en iyi orta saha oyuncusu Leo (Poffenheim), en iyi oyuncu Alexi (Hagi GA), en iyi forvet Muhammet Keşke (Beşiktaş), en centilmen antrenör Guill Herme (FT Sao Paolo) ve en centilmen takım Twente olarak seçildi.

Ödüller, Altınordu Futbol Sosyal Girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan ile yönetim kurulu üyeleri Zafer Bilgetay ile Barış Orhunbilge tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından tüm çocuklar sahneye çıkarak dans edip oynadı. Altınordu FSG Başkanı Seyit Mehmet Özkan, turnuvanın sorunsuz ve centilmence geçtiğini söyleyerek, “Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Gelecek yıl da burada buluşmak istiyoruz” dedi.