Altay'a 2 Yeni İsim

TRANSFERİN hareketli kulüplerinden Altay, Hacettepe'nin sağ beki Caner Yılmaz ve Altınordu'nun orta saha oyuncusu Olgay Coşkun'la anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. Geçen sezon Ankara Demirspor'da kiralık oynayan Caner'de sona yaklaştıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Himmet Demir, "Bu oyuncuyla hafta başında sözleşme imzalayabiliriz" dedi.

Altınordu ile yollarını ayıran Olgay'la görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Demir, "Olgay, bu ligi iyi bilen bir isim. Anlaştığımız takdirde bize faydalı olur" dedi. Futbola, Gençlerbirliği'nde başlayan 23 yaşındaki Caner, Kastamonuspor, Hacettepespor, Tokatspor ve Menemen Belediyespor formalarını da giydi. Geçen sezon 3'üncü Lig temsilcisi Ankara Demirspor'a kiralık giden genç futbolcu, oynadığı 26 maçta 2 gol atmayı başardı. Konya Mobella'da profesyonel olan Olgay ise Petkimspor, Karşıyaka, Hacettepe ve Kartalspor'da top koşturdu. Geçen sezon 2'nci Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Altınordu'da 13 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu gol sevinci yaşayamadı.

METİN DEPE FAVORİ

Altay'ın defans hattına Ofsporlu Gökhan Caba, Alanyasporlu Süleyman Varlık ve Bolusporlu Metin Depe üçlüsünden birini takviye edeceği bildirildi.

Futbol Şube Sorumlusu Himmet Demir, teknik tercihlerinde Metin'in ön planda olduğunu anlatarak, "Stoperimiz Alihan hava toplarına çok hakim. Biz Alihan'ın yanına topu oyuna yerden sokabilecek bir isim arıyoruz, Süleyman ile Gökhan Alihan tarzındalar. Ancak Metin'in stili ikisine göre farklı. Onu tercih etmemiz yüksek ihtimal" dedi. DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Onur ATIŞ