Pınar Karşıyaka'nın forma tanıtımı yapıldı

Geçtiğimiz yılın Türkiye Kupası şampiyonu Pınar Karşıyaka yeni sezon formalarını tanıttı. 

Karşıyaka Çarşı'da bulunan 35½ KSK Store'da düzenlenen tanıtıma oyunculardan kaptan İnanç Koç, Egemen Güven, DJ Strawberry ve Kenny Gabriel'in katıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği lansmanda satın alınan formaları imzalayıp bol bol fotoğraf çektiren oyuncular Karşıyakalılara keyifli anlar yaşattı.

Yeni sezon formaları KSK 35½ Store'larda 65 liradan satın alınabilecek.

Pınar Karşıyaka genel menajeri Selim Çınar lansman sonrasında yaptığı açıklamalarda bir yıl önce oynadıkları Eurochallange finali ve geçen sezon kazanılan Türkiye Kupası ile çıtayı bir hayli yükselttiklerini belirterek Palacios'un takıma katılmasıyla transfer sezonunu kapattıklarını söyledi. Yeni sezon öncesinde tüm sporculara sakatlıktan uzak ve başarılı bir sezon dileyen Çınar; "Bu sezon dört kulvardayız: Türkiye Ligi, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Kupası ve Eurocup. İnşallah bu kupaların tamamında elimizden gelenin en iyisini yapıp armamızı en yüksek yere taşımak istiyoruz." dedi.

selim_cinar

Türkiye Kupası elemelerinin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda sahaya çıkacaklarını ifade eden Selim Çınar; "Tabii Fenerbahçe Ülker kolay bir rakip değil ancak Fenerbahçe'yi daha önce de yendik. İnşallah yine yenip sezonu kupa ile açmak istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: hepimizmir.com