Karşıyaka Osmanlı'yı gözüne kestirdi

PTT 1'inci Ligi'nde ilk 2 haftayı 4 puanla geçen Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı lider Osmanlıspor'u gözüne kestirdi.

Teknik direktör Yusuf Şimşek, sezona ikide iki yaparak başlayan, attığı 5 gole karşılık kalesinde gol görmeyen Başkent temsilcisini dize getirmenin planlarını yaparken sağlık ekibi sakatlığı yüzünden Elazığ'da forma giyemeyen Ofoedu'yu bu maça yetiştirmek için seferber oldu.

Karşıyaka'da Ali Say'ın geçen sezondan kalan cezası biterken, hazır olmayan Erdi kadroda yer almayacak.

Sezona çok zorlu bir fikstürle başladıklarının altını çizen Başkan Fatih Diniz, "Her şeye rağmen güçlükleri adım adım aşıyoruz. Antalya beraberliği ve Elazığ deplasman galibiyetinin ardından bu hafta Başkent'te yüksek bütçeli, güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Her puan bize yarar ama Elazığ'daki kazanma hırsımızı sürdürürsek galip gelen taraf oluruz" dedi.

Bu arada yönetim, Osmanlıspor maçı öncesi futbolculara Elazığspor galibiyetinin 3'er bin TL'lik primlerini dağıtabilmek için kaynak arıyor.

Karşıyaka'nın geçen sezon Hollandalı Ars'la birlikte en önemli gol silahı olan Can Erdem, Kahe'nin gelişiyle yedek kulübesini mesken tuttu. Geçen sezon devre arasında o dönemki ismi Ankaraspor olan Osmanlıspor'dan geldiği Karşıyaka'da 16 maçta forma giyen Can 5 gol attı. Tecrübeli santrfor özellikle son dakikalarda sahneye çıkarak takımına hayat verdi. Bu sezon ilk iki haftada süre alamayan futbolcu teknik direktör Yusuf Şimşek'ten eski takımına karşı forma bekliyor.