Bandırmaspor kupayı değil ligi düşünüyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Ziraat Kupası 2'nci turda karşılaşacakları Fatih Karagümrük müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çapanoğlu "Kadro sıkıntısı yaşadığımız şu günlerde Bandırmaspor’un Ziraat Türkiye Kupası öncelikli hedefleri arasında değildir. Bizim için asıl olan ligdir. Fatih Karagümrük deplasmanında çıkıp takım olarak oyunumuzu oynarız. Her takım gibi biz de her müsabakadan galip ayrılmak isteriz. Olmazsa da çok sıkıntı değil. Biz 4 yıldan beri kapısından döndüğümüz PTT 1'inci Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Takım ve taraftarlarımız buna inandı. İnandığımız bu yolda hedefe ulaşmak için kitlendik" dedi.

Bu haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor müsabakasına da değinen Çapanoğlu, "Ligdeki iddiamızı sürdürebilmemiz için Diyarbakır deplasmanından puan ve puanlarla dönmek zorundayız. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bunu Diyarbakır Büyükşehir müsabakasında da sahaya yansıtmak istiyoruz" şeklinde konuştu.