İzmirli şoförler de 'filiz' okutacak

Karşıyaka Belediyesi'nin başlattığı 'Karşıyaka’nın Filizleri - Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz' projesine destek gelmeye devam ediyor. Son olarak İzmirli şoförler projeye desteğini açıkladı.

Projenin herkese örnek olması gerektiğini dile getiren İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık “Oda olarak üç öğrenciye burs vereceğiz” dedi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka’da görev yapan taksi şoförleri ile kahvaltıda buluştu. Tersane Kafe’de gerçekleşen toplantıya İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık da katıldı. Taksicilerin; sokağın ve toplumun nabzını tutmak gibi değerli bir görev üstlendiklerini belirten Başkan Akpınar, mesleki sorunların çözümü noktasında, her zaman taksici esnafının yanında olacaklarını söyledi.

Akpınar, “Toplumu saran acıyı da tatlıyı da taksiciler görüyor ve ortak oluyor. Ben de insanların kaderine ortak olabilmek için hep sokaklarda olmaya, halk ile iç içe olmaya özen gösteriyorum. Bu kenti hep birlikte yönetmek istiyorum. Hizmetleri birlikte üreteceğiz, birlikte karar vereceğiz. Özellikle sosyal politikalarda insana dokunan işler yapıyoruz. Karşıyaka’nın Filizleri projemiz Türkiye’ye örnek oldu. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu destek, doğru bir iş yaptığımızın da kanıtı oldu” dedi.

'3 ÖĞRENCİ DE BİZ OKUTACAĞIZ' 

Karşıyaka Belediyesi’nin hizmet ve projelerini takdirle izlediklerini ifade eden İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ise “Başkanımın bahsettiği sosyal sorumluluk projesine Oda olarak üç öğrenci ile katkıda bulunacağız. Başkanımızı tanıyoruz, biliyoruz. Kendisi Karşıyaka için şanstır. Kendisine dilediğimiz zaman ulaşabiliyoruz, sorunlarımızı aktarabiliyoruz” diye konuştu.

Anık, kahvaltı sonunda Başkan Akpınar’a bir de plaket takdim etti.