"Utanç duyuyoruz"

2. Lig Kırmızı Grup'ta 16. maçtır kazanamayan küme düşme hattından çıkamayan Altay'da taraftarlar sanal dünyada isyan bayrağını açtı. "Utanç sineması" başlıklı yazıda siyah beyazlı taraftarlar, hem Aslan Savaşan yönetimini, hem de kaptan Emrah Kaya'yı hedef aldı.

Kırklareli beraberliğiyle 16. maçından da 3 puansız ayrılan 2. Lig'de düşme hattındaki Altay'da sinirler gerildi. Gönderilen Mesut Toros ile ilk 13 maçta 17 puan topladıktan sonra Serdar Meriç, Serhat Güller ve Yalçın Koşukavak'la çıkılan 12 maçtan 5 puanla yetinen Altay'da taraftarlar, sanal dünyada "Utanç Sineması" başlıklı yazıyla hem Aslan Savaşan yönetimini, hem de kaptan Emrah Kaya'ya ateş püskürdü.

"101 yıllık koca çınarı düşürdüğünüz bu rezil durumdan dolayı büyük utanç duyuyoruz" cümlesiyle başlayan açıklamada sert ifadeler dikkat çekti. Açıklamada, "Bilmediğimiz şeylerin döndüğü bir seçim ile başlayan bu karanlık dönem tarihimizin en utanç verici dönemi olarak tarihe geçecek. Kulübü dipsiz kuyuya götüren bir yönetim, kulüp içi anlaşmazlıklar, kulübe zerre faydası dokunmayacak olduğu belli olan birbirinden saçma alınan kararlar" diyerek yönetimi eleştirildi. Taraftarlar, kaptan Emrah Kaya'ya da öfke kustu.

"Korkarak soruyoruz; acaba bu sinemanın sonunu nereye bağlayacaksınız?" diyerek bitirilen yazıda, "Takımın başındaki teknik direktörün gönderilmesine bile sebep olabilecek ve istediği arkadaşlarının oynamasını sağlayabilecek kadar hakimiyet ve soyut bir yetki sahibi bir kaptan, yönetim ile sürekli iç içe olan geçmişten şaibesi bulunan isimler derken ilmek ilmek ördünüz bu kara tabloyu" diyerek Emrah'a da yüklenildi.