Boyalık Beach'te babalara özel kampanya

Çeşme’nin en güzel plajlarına sahip Boyalık Beach Hotel, 19 – 21 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel bir kampanya hazırladı.

Babalar ile 0 – 6 yaş arasındaki çocuklarını ücretsiz olarak ağırlayacak olan Boyalık Beach Hotel, babaların çocukları ve eşleriyle birlikte güzel bir zaman geçirmesi için çok sayıda aktivite ve hizmeti kampanya kapsamında 330 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sunacak. 'Babanız ve çocuğunuz bizim misafirimiz' kampanyası dahilinde 7 - 12 yaş arası ve ikinci çocuklar da yüzde 50 indirimli olarak bu pakete dahil edilebiliyor.

Geçtiğimiz 2 yıllık süreç içinde tamamen yenilenerek Çeşme’yi tercih eden tatilcilerin ilk tercihi olan Boyalık Beach Otel, 120 metre uzunluğundaki plajı ve eşsiz peyzajı ile misafirlerine 5 yıldızlı hizmet sunuyor. Babalara özel en güzel hediyenin aileleri ile birlikte geçirebilecekleri tatil kapsamında, zengin seçenekli sabah kahvaltısı ve barbekü, termal havuz, Türk hamamı, buhar banyosu, sauna hizmetlerinden misafirler ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Babalar, dünyaca ünlü plajında ise denize girip su sporları yaparken çocuklar da mini club ve oyun bahçesinde eğlenebilecekler.