Eroğlu: Kandil imha edilecek

İzmir Milletvekili Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya’daki toplu açılış merasiminde yaptığı konuşmada, Kandil'in imha edileceğini söyledi.

PKK'nin barış sürecini istismar ettiğine dikkat çeken Eroğlu, şöyle devam etti: Türkiye Cumhuriyeti ’bıçak kemiğe dayandı’ anlayışıyla operasyon yapmaya karar vermiştir. Bunların inlerini ve Kandil’i imha edeceğiz. Silah bırakılmadıkça bu operasyonlar devam edecektir. Şahadet şerbeti içmeye hazırız. Türkiye’nin kalkınmasını hazmedemeyenler büyük bir tezgah hazırladılar. IŞID, PKK ve DHKP-C. Bunlar üçlü terör şebekesi. Operasyonlar sonuna kadar devam edecektir. Bunu bütün dünya bilsin. Milletimiz huzur istiyor. Hükümet son saniyeye kadar ayakta olacaktır. Bayrağımız ve vatanımız için ne gerekiyorsa yaparız. Devletimiz güçlüdür. Hükümet dimdik ayaktadır. Kahraman ordumuz ve emniyet teşkilatımız dimdik ayaktadır. Bu vatan için, bu millet için seve seve can veren şehitlerimize minnettarız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

UYAN MİLLET

Anadolu da bir söz vardır; Türk-Kürt kardeştir. 78 milyon kardeştir. Kardeşliğimizi muhafaza edelim. Uyan ey milletim.Bunların maksatları birliğimizi kardeşliğimizi bozmak. Son noktaya kadar gereğini yapacağız.Şanlı bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanacaktır. Türkiye daha da güçlenecektir. Türkiye 21. asra mührünü vuracak bir ülkedir. Türkiye daha da güçlü olacaktır. Bu milletin büyük hedefleri var."

ensonbaher