Altınordu'nun gençleri Avrupa'da

ALTINORDU Futbol Meslek Okulu U16 Takımı, Avrupa’nın önemli turnuvaları arasında gösterilen Swiss Cup için İsviçre’de. Kırmızı-lacivertli gençler, Zurih-Ruggell’de organize edilecek turnuvada 6 Ağustos’ta Manchester City, 7’sinde Werder Bremen ve Arau (İsviçre), 8’sinde Bayern Münih ve Team Voralberg (İsviçre) ile karşılaşacak.

Bu 5 maç sonunda Altınordu’nun gruptaki yeri belli olacak ve seriye devam edip etmemesi kesinlik kazanacak. Swiss Cup’ta FC Zürih, West Hams United, Rapid Wien, Slum Soccer, Liechtenstein ve VFB Stutgart takımları da yer alıyor.

Altınordu U16 takımının kadrosunda Berke Özer, Muhammet Can Tuncer, Berkay Tekin, Berkin Taşkın, Aykut Çolakoğlu, Şahan Akyüz, Metehan Yılmaz, Egehan Gök, Berkay Görmez, Onur Taha Takır, Ebubekir Tambay, İsmail Buğra Kaynarcı, Berk Akgönül, Mutlu Aksu Doğan ve Furkan Karabaş yer alıyor.

U16 Antrenörü İbrahim Cezayir, bu takımın Mayıs ayında Atina’da düzenlenen U15 Elite Neon Cup’a katıldığını da hatırlatarak, “Oyuncularımızın uluslararası maç deneyimini en üst seviyede tutmak, onların sosyo-kültürel etkileşimini artırmak için bu turnuvalara büyük önem veriyoruz. Çocuklar oynadıkça, Avrupalı rakiplerinden farkları olmadığını görüyorlar” dedi.