Altınordu Avrupa'nın zirvesinde

ALTINORDU Futbol Meslek Okulu U16 takımı, Avrupa’nın önemli turnuvaları arasında gösterilen Swiss Cup’ta yarı finale kaldı.

İsviçre’de organize edilen turnuvada ilk gün İngiliz Manchester City ile 1-1 berabere kalan, ikinci gün Alman Werder Bremen karşısında sahadan golsüz beraberlikle ayrılıp ev sahibi FC Aarau’yu 2-1 yenen kırmızı-lacivertli gençler, yarı finale kalacak ekibi belirleyecek önemli maçta ST Gallen’i ise 2-1’le geçti. Mutlu ve İsmail’in golleriyle sonuca giden Altınordu, böylelikle 4 maç sonunda 8 puana ulaşarak yarı final biletini elde etti. Swiss Cup serisi için İsviçre’ye giden Başkan Seyit Mehmet Özkan, ST Gallen maçında İsmail’in son dakikada gelen golünden sonra büyük sevinç yaşadı.

Bitiş düdüğünün hemen ardından oyuncularıyla kucaklaşan Özkan, “Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Manchester City, Werder Bremen ve bir çok önemli kulübün mücadele ettiği bir organizasyonda yenilgisiz yarı finale kalarak bizlere büyük mutluluk yaşattılar” dedi. Turnuva, Pazar günkü yarı finali ve final serisiyle sona erecek.