Pınar Karşıyaka yine yüzleri güldürecek

2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Pınar Karşıyaka, aynı sezonda Türkiye Kupası'nı kaldıran Anadolu Efes ile 7 Ekim Çarşamba günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşılaşacak.

Başantrenör Ufuk Sarıca sezon öncesi yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Yeni bir sezon başlıyor, tüm takımlar hazırlık maçlarını bitirmek üzere, Pınar Karşıyaka olarak biz biraz daha erkan başladık. Önümüzde çarşamba günü Samsun'da oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası var. Bizim için bu kupa gurur verici. Geçen sezonu ligi şampiyon olarak tamamlayarak bu kupayı oynamaya hak kazanmak gerçekten çok önemliydi. Geçen yıl kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı üst üste kazanmak istiyoruz. Arka arkaya son 3 finalde 3 şampiyonluğumuz var. Türkiye'deki son 5 kupanın 3'ünü kaldırdık ve diğer iki kupada yarı final oynadık. Bunun mutluluğunu ve sevincinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz ve tekrar yaşamak istiyoruz. Yeni bir takımız ve şampiyon olan takımda değişiklikler oldu. Son olarak Kenan Sipahi'nin transferiyle kadrodaki yeni oyuncu sayısı 8'e yükseldi. Kurduğumuz kadronun kalitesinden hiç şüphe etmiyorum. Bir arada yaşanmışlığa, beraber olmaya ihtiyacımız var. Bununla beraber geçmiş 3 yılda olduğu gibi her maça kazanmak, son topa kadar mücadele edip yarışmacı olmaya, kupa kazanmaya aday bir takım olacağız. Tüm takımlara sezon öncesi sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Pınar Karşıyaka'da sakatlıkları süren Justin Carter ve Josh Carter'ın durumu bugün yapılacak kontrolden sonra netleşecek.