İzmir'de indirimin festivali başlıyor

16-18 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka Bostanlı’da gerçekleşecek indirim festivali İZMİR OUTLET SHOPPING FEST’e Karşıyaka Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Giyim Sanayicileri Derneği, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği’nden sonra bir destek de İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve bağlı odalarından geldi.

Türkiye’nin ilk indirim festivali olmak için yola çıkan İzmir Outlet Shopping Fest’e ilişkin hazırlıklar sürüyor. Giyimden kozmetiğe, mobilyadan gözlüğe pek çok ürün grubunda ihraç fazlası ve stok temelli kaliteli ve markalı ürünlerin indirimli satışının gerçekleşeceği festivalin katılımcıları arasında Adnan Özakbaş Home Collection, Altınev, Balejim, Begüm Estetik, Blackspade, Bornova Optik, Branfit, Çakmaktaş, Çetmen Mobilya, Harley Davidson Cafe, Hera, Deri-İş, Farbe Tekstil, Fero Tekstil, İzmir Sandalye, Kırçiçeği, Menderes Tekstil, Midsummer, MN Mira Mobilya, Orsa Deri, Periçe, Relax Mode, Rengarenk Genç ve Çocuk Mobilyası, Sakur Mobilya, Sami Güneş Tekstil, Sina Tekstil, So Estetik, Sunrise, Sun Tekstil, Süspüs, Şenay Akay Dermokozmetik, Tepaş, Victoria Secrets, Vitrin DK bulunuyor.

ODALARDAN DESTEK 

Optimum Outlet ve Park Bornova alışveriş merkezlerinin de katılımcı olarak yer aldığı festivale bir destek de İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden geldi. Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu festivalden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; birliğe bağlı Ayakkabıcılar, Kitap ve Kırtasiyeciler, Terzi ve Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler odalarının da etkinliği desteklediğini bildirdi.