TSYD Urla havuzu İzmir'in hizmetinde

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ile yönetim kurulu üyeleri, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TSYD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Suavi Yardımoğlu, İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Korkmaz, Mutlu Duman ve Akreditasyon Sorumlusu Nuran Çekici Gani'nin de yer aldığı ziyarette, Okumuş, Urla'daki TSYD Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'ne sağladığı katkı için Urla Belediyesi'ne müteşekkir olduklarını söyledi.

Belediyenin katkılarıyla eksikleri giderilen tesisin yalnızca TSYD mensuplarının değil başta Urla halkı olmak üzere tüm İzmirlilerin hizmetinde olduğunu belirten Okumuş, "Havuzumuzda birçok ana okulunun öğrencilerine yüzme kursu veriliyor. Havuzun ölçeği yeterli olduğu için profesyonel yüzme takımları da burayı tercih ediyor. Amacımız üyelerimize hizmet etmenin yanında hem yüzme sporuna, hem sporcu bir neslin yetişmesine, hem de kitlelerin spor yapmasına katkı vermek. Bu bağlamda Urla Belediyesi'nin yanımızda yer alması bize güç veriyor" dedi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ilçede her yaştaki çocuk ve gence ücretsiz spor yaptırmak istediklerini, TSYD'nin havuzuna da kamu yararı söz konusu olduğu için katkı sağladıklarını anlattı. Sibel Uyar, Çeşmealtı Mahallesi'ne modern bir spor salonu yaptırılacağını, ayrıca belediye bünyesinde bir spor kulübü kurma aşamasında olduklarını kaydetti.

Okumuş, Başkan Uyar ile Fen İşleri Müdürü Güner Özlük'e teşekkür plaketi verdi.