Rol model Altınordu

Azerbaycan 15-16 Yaş Milli Takım Teknik Direktörü Vugar Mammad ve Kuveyt'in El Arabi Takımı Akademi Direktörü Halit Algabani, İzmir’e gelerek Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Metin Oktay Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu.

Tesisleri de gezen ekibe Altınordu FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da bilgilendirme yaptı. Altınordu’yu iki senedir yakından takip ettiğini belirten Azerbaycan 15-16 Yaş Takımı Milli Takımı Teknik Direktörü Vugar Mammad, “ Daha önce Trabzonspor ve Beşiktaş takımlarını da inceledik. Ancak Altınordu'nun altyapı sisteminin çok daha iyi olduğunu gördük. Altınordu ile ilişkilerimiz çok iyi. Bu modeli ülkemizin altyapısına da uygulayacağız” dedi.

Kuveyt El Arabi Takımı Akademi Direktörü Halit Algabani ise İzmir’de çok şaşırtıcı bir sistemle karşılaştıklarını vurgulayarak, “Mükemmel bir sistem ve tesisler gördük. Altınordu ile iş birliği yapmak istiyoruz” diye konuştu. Mammad ve Algabani’yi konuk eden Eroğlu, Altınordu’nun kapısının herkese açık olduğunu belirterek, “Bilgi birikimimizi paylaşmaya hazırız. Gelişim için karşılıklı fikir alı-verişi şart. Bizim yolumuzdan yürümek isteyen tüm kulüpleri bekliyoruz” dedi.