Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İzmir'de

Türkiye Voleybol Federasyonu, 8-12 Temmuz tarihleri arasındaki 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nın İzmir’e verildiğini açıkladı.

BVA Balkan Plaj Voleybol Şampiyonası’na Ekim ayında ev sahipliği yapan İzmir, düzenlediği kusursuz organizasyonun ödülünü 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası ile alıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 8-12 Temmuz tarihleri arasında organize edilecek dev şampiyonanın İzmir’de yapılacağını resmen açıkladı. TVF ve Beach-It Bech Sports Organizasyon tarafından düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na yine İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapacak.

İzmir’i Avrupa’nın gençlik merkezi haline getirmek için çaba harcanıp planlamaların yapıldığını vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Temmuz ayında 2020 CEV U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası gibi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Yeni dönemin ilk büyük uluslararası turnuvasının müjdesini vermekten çok mutluyuz. Hedefimiz; önemli organizasyonları birer birer bir İzmir’de yapabilmek ve İzmir’in marka değerini daha da yükseltmek” dedi.