Akhisar Belediyespor'da forvete 4 aday

   Akhisar Belediyespor’da pazar günü Sanica Boru Elazığspor’la Manisa’da oynanacak sezonun ilk maçı için geri sayım başlarken, anlaşma sağlanamayan Gekas’ın yerine ilk sınavda kimin forma giyeceği merak konusu oldu.

   Geçen sezonun ideal tertibinde fazla değişiklik yapması beklenmeyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hazırlık maçlarında ve taktik idmanlarda forvette denediği Mehmet Akyüz, Kerem Bulut, Alessandro Riedle ve lisansının yetişmesi halinde Oumar Niasse arasında tercih kullanacak.

   Yeşil ve beyaz takım arasında yapılan ve 1-1 sona eren son çift kalede beyaz takımın golünü kaydeden Kerem Bulut yüksek formu ile göz doldururken, maçtan sonra futbolcularına 1 gün izin veren Hamza Hamzaoğlu, şunları söyledi: "Takımın performansından memnunum. Lige hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Sakatlığı süren Mustafa Aşan dışında sorunumuz yok. Manisa’da oynanacak Sanica Boru Elazığspor maçında bizleri yalnız bırakmayacağına inandığım taraftarlarımıza galibiyet hediye edebilmek için elimizden geleni yapacağız."