Akhisar Belediyespor'lu taraftarlarda kadro merakı

    Akhisar Belediyespor’da taraftarların büyük özlemi pazar günü son bulacak. Sanica Boru Elazığspor’la oynanacak maçla sezonu açacak yeşil siyahlılarda taraftarlar, yenilenen kadroyu merakla bekliyor.

Gekas hariç geçen sezonki kadrosunu muhafaza eden Akhisar Belediyespor, Kerim Zengin, Mehmet Akyüz, Erkan Taşkıran, Ivan Sezar, Alassandro Riedle ve Baye Niasse’yi renklerine bağladı.

Sezon öncesi Mustafa Aşan dışında eksik futbolcusu bulunmayan Akhisar Belediyespor'da ’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk maçta geçen sezonki kale ve defans hattında değişikliğe gitmeyecek. Kalede Oğuz, geri dörtlüde Emrah, Uğur, Sonko ve Çağdaş oynayacak. Akigo’nun ilk maçtaki muhtemel 11’i Oğuz - Emrah, Uğur, Sonko, Çağdaş, Sertan, Bilal, Emin, Mehmet Akyüz, Bruno, Kenan şeklinde.

ÖZEL KONUKLAR

Akhisar Beledeyispor’u Sanica Boru Elazığspor maçı öncesinde yapılan son antrenmanda Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ziyaret etti. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek çiçek ve baklava ikram eden öğrenciler bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Tesislerde bulunan Belediye Başkanı Salih Hızlı da öğrencilerle özel ilgi gösterdi.