28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Saldırının bilançosu...



 

 Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bugün öğle saatlerinde kent merkezinde patlayıcı yüklü iki araçla düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 40 kişi hayatını kaybetti, 29'u ağır 100'den fazla kişi de yaralandı.
Suriye'deki iç savaşın ardından ülkelerinden kaçanların sığındığı sınır illerimizde meydana gelen terör saldırısı ve patlamalarda en çok can kaybı yaşanan olay bugün Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana geldi. Daha önce de ilçenin sınır kapısı olan Cilvegözü'ndeki patlamada 17 kişinin yaşamını yitirdiği Reyhanlı'da saat 13.55 sıralarında ilçe merkezinde 2 araca yüklendiği tahrip gücü yüksek patlayıcıların infilakı sonucu ilk belirlemelere göre biri Suriyeli en az 40 kişi öldü, 29'u ağır 100'den fazla vatandaş yaralandı, onlarca bina hasar gördü, bir ev de çöktü. Ölü sayısının ağır yaralıların yaşamını yitirmesi ve ceset parçalarının toplanmasıyla değişebileceği belirtildi. 
Patlamaların ardından hastanelere ulaştırılan yaralılar için sürekli kan anonsları yapıldı. İlçe merkezini kana bulayan bombalı saldırıların ardından halk paniğe kapılırken, toplanan vatandaşlar da Suriyeliler aleyhine gösteriler yaptı. Bunun üzerine de Suriyelilerin kaldığı çadır kentler çevresi güvenlik çemberine alınırken, vatandaşlardan sokağa çıkmamaları istendi.
PATLAMALAR 600 METRE ARAYLA OLDU
Atatürk Caddesi'ndeki Reyhanlı Belediyesi'nin sol tarafına düşen cadde üzerinde meydana gelen patlamanın hemen ardından bu noktaya 600 metre uzaklıkta yine Atatürk Caddesi üzerinde karşılıklı olarak bulunan PTT binası ve Halk Bankası'nın ortasında kalan meydanda ikinci bir patlama oldu. 
Bomba yüklü otomobiller yaklaşık 1-2 dakika arayla infilak ederken daha uzak noktalardan da 2 patlama sesi geldiği öne sürüldüğü, ancak bütün araştırmalara rağmen yeri belirlenemedi. 
Yaklaşık 2 kilometrelik alanda etkili olan patlamalarla birlikte ilçe merkezinde can pazarı yaşandı, paniğe kapılan halk ne yapacağını şaşırdı. Belediye ve PTT binaları önünde çok sayıda araç hasar gördü, alevler ve dumanlar arasında yaralıların 'imdat' ve çığlık sesleri yükseldi. Elektriklerin de kesildiği ilçede hafta tatili olması nedeniyle izinli sağlık ve güvenlik personeli görev başına çağrıldı, alarm verilip kriz masası oluşturuldu. Çevre il ve ilçelerden de Reyhanlı'ya ambulanslar sevk edildi.
SURİYELİLERE SALDIRDIRILINCA POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI
Patlamanın şiddetiyle çevrede büyük panik yaşanırken Atatürk Caddesi'nde toplanan grup, yoldan geçen Suriyelilere saldırdı. Onlarca kişi, yaya ve araçlarla geçen Suriyelilere saldırması üzerine olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.
Bir evin yıkıldığı, PTT ve Halk Bankası şubesinde büyük hasarın meydana geldiği, Reyhanlı Belediyesi başta olmak üzere bazı binalarda hasarın oluştuğu patlamalar ilçe halkını huzursuz etti. Polis ekipleri ise olayın yaşandığı saatlerde sık sık halkın güvenlik nedeniyle sokağa çıkmamaları konusunda uyardı. Ayrıca yaralılar için de kan anonsu yapıldı. 
BİLANÇOYA İNANMAK İSTEMEDİLER
Patlamaların meydana geldiği 2 ayrı noktada yaralıların ambulanslara alınması yaklaşık 45 dakika sürdü. Daha sonra da enkazlar arasında yaralı ve cesetler araştırılmaya başlandı. 
Mardin gezisini yarıda keserek Reyhanlı'ya hareket eden İçişleri Bakanı Muammer Güler ilk açıklamasında 4 ölü 18 yaralı olduğunu açıklarken, saat başı bu sayı yükselmeye başladı. Ardından Bakan Güler 18, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da 20 yaralı olduğunu duyurdu. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarında ölü sayısının 40'ı bulduğu, 29'u ağır 100'den fazla yaralı olduğu belirtildi.
Yapılan ilk incelemede, patlamalar 2 ayrı araçta meydana geldi. Reyhanlı Belediye binası gibi büyük binalar dahil onlarca binanın hasar gördüğünü, ahşap bir evin de tamamen çöktüğünü, 50'ye yakın aracın da hasara uğradığını belirtildi..Yaralılardan durumları ağır olanlar başka illerdeki hastanelere sevk edildi, Sağlık Bakanlığı da 2 ambulans helikopter gönderdi. 
ENKAZLARDA CESET OLDUĞU İDDİASI
Yetkililer saat başı daha da artan ölü sayıları açıklarken, vatandaşlar da patlamanın olduğu yerde bulunan PTT binasının büyük hasar gördüğünü, bu bölgede parçalanmış en az 10 ceset gördüklerini, ölü sayısının gizlendiğini ileri sürdü. Görgü tanıkları, hala girilmeyen yerlerde enkaz altında cesetlerin bulunduğunu iddia etti. Nitekim ilerleyen saatlerde gördüklerinin doğru olduğu ortaya çıktı.
PTT binasına 20 metre uzaklıkta Atatürk Caddesi ile Tayfur Sökmen Bulvarı'nın kesiştiği noktada Suriye plakalı olduğu belirtilen hasar gören bir otomobilin altından da Suriye uyruklu bir kişinin cesedi çıktı.
BOMBA DÜŞTÜ İDDİASI
Atatürk Caddesi'nde işyerleri olan bazı esnaf, binalara 2 ayrı bomba düştüğünü ileri sürdü. Ölü sayısının fazla olduğunu ileri süren esnaf, ilk bombanın Belediye İş Merkezi'ne düştüğünü, merkezin altında da çok sayıda işyeri olduğunu söyledi. Diğerinin de aynı bölgedeki Atike Hanım Camii yakınlarına düştüğünü ifade eden Reyhanlılar, olay yerlerine 50-60 metre uzaklıkta olduklarını, vatandaşların sokakta gördükleri Suriyelilere saldırdıklarını anlattı. Ancak havadan bir saldırı olduğu iddiası doğrulanamadı.
SURİYE KAMPLARINA KORUMA
Suriyelilerin barındığı Hatay'ın değişik bölgelerindeki kamplar çevresinde olası saldırılara ve çıkabilecek olaylara karşı geniş güvenlik önlemleri alındı. Poliste izinler kaldırılırken, panik ve Suriyeliler ile vatandaşlar arasında çıkabilecek olası gerginliklere karşı da çevre illerden güvenlik ekipleri sevk edildi.
Reyhanlı'da bir süre önce sığınmacı Suriyeliler ile vatandaşları karşı karşıya getirebilecek bazı söylentilerin yayılması nedeniyle, patlamanın ardından da provokatif olaylar meydana gelebileceği, patlamanın oluş şeklinin de gerçeğe aykırı şekilde senaryolarla yayılabileceği dikkate alınarak, bir de kriz masası oluşturuldu.
Almanya'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da patlamalarla ilgili açıklamasında bu konuya dikkat çekti, "Bir provokasyon olabilir" dedi.
DEŞİFRE EDİLEN ARAÇLAR MI?
İstihbarat ve güvenlik birimleri Suriye'nin Rakka kentinde 23 Nisan günü üç otomobile bomba yüklendiğini ve şüphelilerin kişisel eşya kamuflajıyla Türkiye'ye dönük saldırı planladığını, bombacıların yakalanmamak için Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa'da üç ayrı sınır kapısını kullanabileceğini belirlemişti. 
Hazırlanan istihbarat raporunda araçların eylem talimatı beklediği, bu nedenle Türkiye'ye hareket saatlerinin net olmadığı ifade edilmişti. Ayrıca jandarma, polis ve MİT'in modelleri belirlenen üç araca karşı duyarlı olunması için sınır kapılarını gizli yazıyla uyardığı ileri sürülmüştü.
10 Mayıs'ta gündeme gelen bu iddianın ardından Reyhanlı'da yaşanan patlamanın deşifre edildiği iddia edilen otomobillerle gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği ise henüz soru işareti olarak bekliyor. Deşifre edilen söz konusu araçların Türkiye'ye giriş yaparak Reyhanlı'daki eylemi gerçekleştirmiş olma ihtimali ise bölgede sınırlarındaki güvenlik zafiyetini olarak değerlendirilecek.
İLK SALDIRIDA 17 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Birleşmiş Milletler yardımının depolandığı Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 11 Şubat'ta patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 4'ü Türk, 17 kişi yaşamını yitirirken, 26 kişide yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de bir lokantada hesaba itiraz eden Suriyelilerin başlattığı tartışma sonrası yayılan söylentiler üzerine ilçe halkı gece saatinde toplanarak protesto gösterileri yapmıştı.
İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğünü, 18 kişinin de yaralandığını açıkladı. Mardin'de bulunan Bakan Güler, "Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde ilk belirlemeler göre bomba yüklü 2 araçta patlama oldu. Patlama esnasında önemli bir hasar oluşmuş. İlk belirlemelere göre 4 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 18 yaralı var. Olay yerine hem hava hem kara sağlık araçları yönlendirildi. Geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı" dedi.
Bakan Güler, gazetecilerin olayın arkasında kimlerin olduğunu sorması üzerine, "Bütün araştırmalar yapılacak. Şimdilik söyleyebileceğimiz bir şey yok. Olay bütün yönleriyle araştırılacak" dedi.
Bakan Güler'le birlikte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Mardin programını iptal ederek, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne hareket etti. Bakan Müezzinoğlu, patlamanın meydana geldiği Reyhanlı'da gerekli tüm sağlık önlemlerinin alındığını belirterek, "Sağlıkla ilgili bütün tedbirler alınıyor. Yaralılarımızın tedavisi için gerekli bütün tedbirleri alıyoruz" dedi.
ERGİN: SAĞDUYULU OLMALIYIZ
Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, bu saldırıların belli amaçları olduğunu, Hatay halkının bir yere zorlanmak istendiğini, ancak hemşehrilerinin soğukanlılık ve sağduyularını kaybetmeyeceğine inandığını belirterek, acılarını paylaştığını söyledi.

 Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bugün öğle saatlerinde kent merkezinde patlayıcı yüklü iki araçla düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 41 kişi hayatını kaybetti, 29'u ağır 100'den fazla kişi de yaralandı.
Suriye'deki iç savaşın ardından ülkelerinden kaçanların sığındığı sınır illerimizde meydana gelen terör saldırısı ve patlamalarda en çok can kaybı yaşanan olay bugün Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana geldi. Daha önce de ilçenin sınır kapısı olan Cilvegözü'ndeki patlamada 17 kişinin yaşamını yitirdiği Reyhanlı'da saat 13.55 sıralarında ilçe merkezinde 2 araca yüklendiği tahrip gücü yüksek patlayıcıların infilakı sonucu ilk belirlemelere göre biri Suriyeli en az 41 kişi öldü, 29'u ağır 100'den fazla vatandaş yaralandı, onlarca bina hasar gördü, bir ev de çöktü. Ölü sayısının ağır yaralıların yaşamını yitirmesi ve ceset parçalarının toplanmasıyla değişebileceği belirtildi. 
Patlamaların ardından hastanelere ulaştırılan yaralılar için sürekli kan anonsları yapıldı. İlçe merkezini kana bulayan bombalı saldırıların ardından halk paniğe kapılırken, toplanan vatandaşlar da Suriyeliler aleyhine gösteriler yaptı. Bunun üzerine de Suriyelilerin kaldığı çadır kentler çevresi güvenlik çemberine alınırken, vatandaşlardan sokağa çıkmamaları istendi.

PATLAMALAR 600 METRE ARAYLA OLDU

Atatürk Caddesi'ndeki Reyhanlı Belediyesi'nin sol tarafına düşen cadde üzerinde meydana gelen patlamanın hemen ardından bu noktaya 600 metre uzaklıkta yine Atatürk Caddesi üzerinde karşılıklı olarak bulunan PTT binası ve Halk Bankası'nın ortasında kalan meydanda ikinci bir patlama oldu. 
Bomba yüklü otomobiller yaklaşık 1-2 dakika arayla infilak ederken daha uzak noktalardan da 2 patlama sesi geldiği öne sürüldüğü, ancak bütün araştırmalara rağmen yeri belirlenemedi. Yaklaşık 2 kilometrelik alanda etkili olan patlamalarla birlikte ilçe merkezinde can pazarı yaşandı, paniğe kapılan halk ne yapacağını şaşırdı. Belediye ve PTT binaları önünde çok sayıda araç hasar gördü, alevler ve dumanlar arasında yaralıların 'imdat' ve çığlık sesleri yükseldi. Elektriklerin de kesildiği ilçede hafta tatili olması nedeniyle izinli sağlık ve güvenlik personeli görev başına çağrıldı, alarm verilip kriz masası oluşturuldu. Çevre il ve ilçelerden de Reyhanlı'ya ambulanslar sevk edildi.

SURİYELİLERE SALDIRDIRILINCA POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Patlamanın şiddetiyle çevrede büyük panik yaşanırken Atatürk Caddesi'nde toplanan grup, yoldan geçen Suriyelilere saldırdı. Onlarca kişi, yaya ve araçlarla geçen Suriyelilere saldırması üzerine olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.Bir evin yıkıldığı, PTT ve Halk Bankası şubesinde büyük hasarın meydana geldiği, Reyhanlı Belediyesi başta olmak üzere bazı binalarda hasarın oluştuğu patlamalar ilçe halkını huzursuz etti. Polis ekipleri ise olayın yaşandığı saatlerde sık sık halkın güvenlik nedeniyle sokağa çıkmamaları konusunda uyardı. Ayrıca yaralılar için de kan anonsu yapıldı. 

BİLANÇOYA İNANMAK İSTEMEDİLER

Patlamaların meydana geldiği 2 ayrı noktada yaralıların ambulanslara alınması yaklaşık 45 dakika sürdü. Daha sonra da enkazlar arasında yaralı ve cesetler araştırılmaya başlandı. Mardin gezisini yarıda keserek Reyhanlı'ya hareket eden İçişleri Bakanı Muammer Güler ilk açıklamasında 4 ölü 18 yaralı olduğunu açıklarken, saat başı bu sayı yükselmeye başladı. Ardından Bakan Güler 18, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da 20 yaralı olduğunu duyurdu. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarında ölü sayısının 41'i bulduğu, 29'u ağır 100'den fazla yaralı olduğu belirtildi.Yapılan ilk incelemede, patlamalar 2 ayrı araçta meydana geldi. Reyhanlı Belediye binası gibi büyük binalar dahil onlarca binanın hasar gördüğünü, ahşap bir evin de tamamen çöktüğünü, 50'ye yakın aracın da hasara uğradığını belirtildi..Yaralılardan durumları ağır olanlarbaşka illerdeki hastanelere sevk edildi, Sağlık Bakanlığı da 2 ambulans helikopter gönderdi. 

ENKAZLARDA CESET OLDUĞU İDDİASI

Yetkililer saat başı daha da artan ölü sayıları açıklarken, vatandaşlar da patlamanın olduğu yerde bulunan PTT binasının büyük hasar gördüğünü, bu bölgede parçalanmış en az 10 ceset gördüklerini, ölü sayısının gizlendiğini ileri sürdü. Görgü tanıkları, hala girilmeyen yerlerde enkaz altında cesetlerin bulunduğunu iddia etti. Nitekim ilerleyen saatlerde gördüklerinin doğru olduğu ortaya çıktı.PTT binasına 20 metre uzaklıkta Atatürk Caddesi ile Tayfur Sökmen Bulvarı'nın kesiştiği noktada Suriye plakalı olduğu belirtilen hasar gören bir otomobilin altından da Suriye uyruklu bir kişinin cesedi çıktı.

BOMBA DÜŞTÜ İDDİASI

Atatürk Caddesi'nde işyerleri olan bazı esnaf, binalara 2 ayrı bomba düştüğünü ileri sürdü. Ölü sayısının fazla olduğunu ileri süren esnaf, ilk bombanın Belediye İş Merkezi'ne düştüğünü, merkezin altında da çok sayıda işyeri olduğunu söyledi. Diğerinin de aynı bölgedeki Atike Hanım Camii yakınlarına düştüğünü ifade eden Reyhanlılar, olay yerlerine 50-60 metre uzaklıkta olduklarını, vatandaşların sokakta gördükleri Suriyelilere saldırdıklarını anlattı. Ancak havadan bir saldırı olduğu iddiası doğrulanamadı.

SURİYE KAMPLARINA KORUMA

Suriyelilerin barındığı Hatay'ın değişik bölgelerindeki kamplar çevresinde olası saldırılara ve çıkabilecek olaylara karşı geniş güvenlik önlemleri alındı. Poliste izinler kaldırılırken, panik ve Suriyeliler ile vatandaşlar arasında çıkabilecek olası gerginliklere karşı da çevre illerden güvenlik ekipleri sevk edildi.Reyhanlı'da bir süre önce sığınmacı Suriyeliler ile vatandaşları karşı karşıya getirebilecek bazı söylentilerin yayılması nedeniyle, patlamanın ardından da provokatif olaylar meydana gelebileceği, patlamanın oluş şeklinin de gerçeğe aykırı şekilde senaryolarla yayılabileceği dikkate alınarak, bir de kriz masası oluşturuldu.Almanya'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da patlamalarla ilgili açıklamasında bu konuya dikkat çekti, "Bir provokasyon olabilir" dedi.

DEŞİFRE EDİLEN ARAÇLAR MI?

İstihbarat ve güvenlik birimleri Suriye'nin Rakka kentinde 23 Nisan günü üç otomobile bomba yüklendiğini ve şüphelilerin kişisel eşya kamuflajıyla Türkiye'ye dönük saldırı planladığını, bombacıların yakalanmamak için Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa'da üç ayrı sınır kapısını kullanabileceğini belirlemişti. Hazırlanan istihbarat raporunda araçların eylem talimatı beklediği, bu nedenle Türkiye'ye hareket saatlerinin net olmadığı ifade edilmişti. Ayrıca jandarma, polis ve MİT'in modelleri belirlenen üç araca karşı duyarlı olunması için sınır kapılarını gizli yazıyla uyardığı ileri sürülmüştü.10 Mayıs'ta gündeme gelen bu iddianın ardından Reyhanlı'da yaşanan patlamanın deşifre edildiği iddia edilen otomobillerle gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği ise henüz soru işareti olarak bekliyor. Deşifre edilen söz konusu araçların Türkiye'ye giriş yaparak Reyhanlı'daki eylemi gerçekleştirmiş olma ihtimali ise bölgede sınırlarındaki güvenlik zafiyetini olarak değerlendirilecek.

İLK SALDIRIDA 17 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Birleşmiş Milletler yardımının depolandığı Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 11 Şubat'ta patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 4'ü Türk, 17 kişi yaşamını yitirirken, 26 kişide yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de bir lokantada hesaba itiraz eden Suriyelilerin başlattığı tartışma sonrası yayılan söylentiler üzerine ilçe halkı gece saatinde toplanarak protesto gösterileri yapmıştı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen patlamada 4 kişinin öldüğünü, 18 kişinin de yaralandığını açıkladı. Mardin'de bulunan Bakan Güler, "Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde ilk belirlemeler göre bomba yüklü 2 araçta patlama oldu. Patlama esnasında önemli bir hasar oluşmuş. İlk belirlemelere göre 4 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 18 yaralı var. Olay yerine hem hava hem kara sağlık araçları yönlendirildi. Geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı" dedi.Bakan Güler, gazetecilerin olayın arkasında kimlerin olduğunu sorması üzerine, "Bütün araştırmalar yapılacak. Şimdilik söyleyebileceğimiz bir şey yok. Olay bütün yönleriyle araştırılacak" dedi.Bakan Güler'le birlikte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Mardin programını iptal ederek, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne hareket etti. Bakan Müezzinoğlu, patlamanın meydana geldiği Reyhanlı'da gerekli tüm sağlık önlemlerinin alındığını belirterek, "Sağlıkla ilgili bütün tedbirler alınıyor. Yaralılarımızın tedavisi için gerekli bütün tedbirleri alıyoruz" dedi.

ERGİN: SAĞDUYULU OLMALIYIZ

Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, bu saldırıların belli amaçları olduğunu, Hatay halkının bir yere zorlanmak istendiğini, ancak hemşehrilerinin soğukanlılık ve sağduyularını kaybetmeyeceğine inandığını belirterek, acılarını paylaştığını söyledi.

11 Mayıs 2013
Etiket; Reyhanlı, Hatay, Suriye, Patlama, Bomba, Saldırı Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
112 ekibine silahlı tehdit
Taraftarı dövdüler.. Azmettiren Başkan mı?
Başörtülü genç kıza saldırı
Sıfatı "Gazeteci"
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
Suriyeli gencin objektifinden savaşta çocuklar
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
112 ekibine silahlı tehdit
Şiddeti 7,0
Başörtülü genç kıza saldırı
Vahşet, işkence, taciz, tecavüz
Ölmedi, öldürüldü...
Seri katil Buca'da görüldü
Patron olayım derken, paranızdan olmayın
İzmir'de korsan otoparkçılara hapis istemi
'Medya kriz planı' hazırlanmalı
Direnişten anladıkları masumları öldürmek
"Bunu yapan insan olamaz!"
İzmir'de üniversite bahçesine bomba atıldı
İzmir'de konsomatris operasyonu
O bildiriye imza atan hocaya destek yok
İzmir Metro'da faciadan dönüldü
Buca zabıtasından 'pazar' mesaisi
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de terör operasyonu
İzmir'de askeri araç kaza yaptı, 12 yaralı var
İTO da "kardeşlik" yürüyüşüne katılacak
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir