19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Ses kayıt dökümleri kitap oldu



İngiliz yazar Andrew Morton'un 'Diana: Gerçek Hikayesi' kitabında yer verilen ses kayıt dökümlerine göre Lady Di, bir intihar girişiminde bulunmuş.

Prensesin ölümünden sonra ortaya çıkan kayıtlarda, Diana'nın Ocak 1982'de, Prens William'a dört aylık hamileyken kendini merdivenlerden atarak intihar girişiminde bulunuyor.

"Dört aylık hamileyken kocamın dikatini çekmek ve beni dinlemesini sağlamak için kendimi merdivenlerden aşağı attım. Charles'a çok çaresiz hissettiğimi, ağlaya ağlaya mahvolduğumu söylemiştim. O ise benim yalandan ağladığımı söyledi. 'Seni dinlemeyeceğim. Her zaman bana bunu yapıyorsun. Şimdi ata binmeye gidiyorum' dedi bana."

Bunun üzerine kendini merdivenlerden attığını söyleyen Leydi Di, Kraliçe'nin geldiğini ve kendisini öyle görünce çok korktuğunu anlattı. "Bebeğimi kaybetmeyeceğimi biliyordum" diyen Diana, kocası Prens Charles'ın eve geri geldiğinde yine kendisiyle ilgilenmediğini belirtti.

Etrafındaki kimsenin onu anlamadığından yakınan Diana, "Çaresizce ağlıyordum. Şımarıklık değildi bu. Sadece yeni pozisyonuma uyum sağlamam gerekiyordu" dedi.

Prens Charles'ın kendisinin bulimia adlı yeme bozukluğu sorunundan annesine bahsettiğini söyleyen Leydi Diana, Kraliçe'nin herkese, evliliklerinin bozulmasında bu hastalığının rolü olduğunu anlattığını dile getirdi.

İçinde bulunduğu ruh hali nedeniyle terapi aldığını söyleyen Diana, "Herkes benim, kocama zor zamanlar yaşattığımı, şımarık bir çocuk gibi davrandığımı söylüyordu" dedi.

Prenses, yeni pozsiyonuna uyum sağlamak için sadece huzur ve sabıra ihtiyacı olduğunu anlatmak zorunda kaldığını ifade eti. Prenses Diana'nın ses kayıtlarında, henüz Prens Charles'la yeni nişanlandıkları dönemde, kendisine "Biraz şişmanladın galiba" demesi üzerine hızla kilo verme girişiminde bulunduğu, sonunda bulimia adlı yeme bozukluğu hastalığına yakalandığı bilgisi yer almıştı.

Prens Charles ile ilk tanıştığında Prenses Diana 16 yaşındaydı. O sırada Charles, Diana'nın ablasıyla flört ediyordu.

Lady Diana'nın kan donduran itirafları gün yüzüne çıktı! Lady Diana, 29 Temmuz 1981 yılında Prens Charles ile evlenerek kraliyet ailesine girdi. Düğün günündeki heyecanı ve mahcubiyeti bile, onun gelmiş geçmiş bütün soylu kadınlardan daha farklı olacağının işareti gibiydi.

Ne yazık ki bu farklılık onun sonunu getirecekti Hayatı boyunca aşkı aramış kadın Lady Diana, evlendiği gün mutlu sonu yaşadığını sanırken, aslında aksine yıllar sürecek mutsuzluğa ilk adımını atmaktaydı.

Lady Diana ile evli olması ya da ettiği sadakat yemininin Prens Charles için herhangi bir önemi yoktu. Evli bir kadın olan Camilla Parker Bowles ile olan ilişkisine devam ediyordu.

Bunu öğrenen Diana, sessiz kalmayacak, kraliyet ailesinin en önem verdiği konu olan gizliliği ihlal edip tam tamına 22,8 milyonun izleyeceği o meşhur BBC röportajında her şeyi anlatacaktı:

"Bu evlilikte biz üç kişiydik. Yani biraz kalabalıktı!"

O gün tüm dünya varlığın, şatonun ve zenginliğin içindeki mutsuz kadını görmüşlerdi. Lady Diana ile acılarının bile ortak olduğunu anlayıp, onu daha çok seveceklerdi. Ancak bu durum Kraliyet Ailesi için geçerli değildi. Bu röportaj boşanmayı da beraberinde getirdi.

Boşanmanın ardından yeniden özgürlüğüne kavuşan Diana, Pakistanlı kalp cerrahı Hasnat Khan'la aşk yaşıyordu. Ancak aradaki kültür farkı ve Diana'nın boşanmış bir kadın olması Khan'ın ailesi tarafından uygun bulunmayınca ayrılmak zorunda kaldılar.

Kalbi kırık Diana, Dodi Al Fayed ile görüşmeye başladı. Birlikte yaz boyu tatil yapan çift, paparazilerden rahatsız olup Paris'e gittiler.

İşte korkunç kaza o gece gerçekleşecekti. Lady Diana ve Dodi, Ritz Otel'den çıktıklarında, onları büyük bir paparazi ordusu bekliyordu. Önlerinden geçip arabalarına yürüdüler. Paparazilerden kaçmak isteyen alkollü şoför, yolu karıştırdı ve hızla bir tünele girerken kaza yaptı. Kazada Diana, Dodi ve şoför hayatlarını kaybetti.

Kazadan canlı kurtarılan Diana'nın koruması ise, kazadan sonra tanık koruma programı ile gizlenecek ve ondan da bir daha haber alınamayacaktı.

Kaza haberi duyulur duyulmaz, Diana'nın bir suikaste kurban gittiği iddiaları konuşulmaya başladı.Çünkü Diana saçından makyajına, etek boyundan tavırlarına kadar her şeyiyle Kraliyet Ailesi kurallarını ihlal ediyordu. Diana'nın hamile olduğu ve evlenmek üzere oldukları haberleri ölümlerinden kısa süre önce manşetlerde yer almıştı. Bu haber İngiliz Kraliyet ailesi için bardağı taşıran son damlaydı. sabah

14 Şubat 2019
Etiket; prenses diana Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Diana hamile olduğu için mi öldürüldü?
Diana'nın ölümüyle ilgili yeni iddialar
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
78 YILDIR KANAYAN YARA: BORALTAN
Akran zorbalığını hafife almayın
Şiddet tüm canlılar için hak ihlalidir
Bilgisayar oyunlarının tadı kaçıyor
İZMİR BASININDA HAZİN BİR SAYFA
İLK KURŞUN MUAMMASI
İSTATİSTİKTEN İBARET BİR VAHŞET
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
GENÇ YÖNETMENİN DİZİSİ DÜNYAYA AÇILDI
9 EYLÜL'DE ANLAŞMA SAĞLANDI
BU YAŞTA MI DİYENLERE KULAK ASMADI
436 YILLIK ÜNİVERSİTEDE DERS VERECEK
HASAN TAHSİN GAZETECİLİK YARIŞMASI SONUÇLANDI
ENGELSİZ ERİŞİME DESTEK
BANKACILIK SEKTÖRÜ VE MOBBİNG ANKETİ
Sanal alışveriş rekora gidiyor
Eliz Mira için bir araya geldiler
Çalışmak bizi tüketiyor mu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir