28 Mart 2024, Perşembe Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Tofaş Basketbol takımı yeni sezona hazır



Tofaş Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun resmi açılışını, Tofaş Sosyal Tesisleri’nde, çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla gerçekleştirdi. Bu sezon, Beko Basketbol Ligi, FIBA Eurochallenge Kupası ve Spor Toto Türkiye Kupası olmak üzere, üç ayrı kulvarda mücadele verecek olan Tofaş, yeni transferlerle güçlenen genç kadrosuyla, yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.


Tofaş’ın Bursa’daki Sosyal Tesisleri’nde, Bursa Vali Yardımcıları Mehmet Vedat Müftüoğlu ile Ahmet Kurt, Tofaş CEO’su Kamil Başaran ve Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan’ın ev sahipliğinde düzenlenen özel gecede takımın tüm oyuncuları hazır bulundu. Aralarında Bursa protokolünün temsilcileri, Tofaş bayi ve tedarikçileri ile Tofaş’ın yönetim kadrosu ve çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda davetli, yeni sezon heyecanına ortak oldu.


BAŞARAN: 40 YILLIK SERÜVEN İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDİYOR


Sezon açılışında konuşan Tofaş CEO’su Kamil Başaran, “Tofaş, Bursa’da doğan ve Bursalı olmaktan gurur duyan, bu kentle gönül bağı kurmuş köklü bir otomotiv şirketi. Biz, Türkiye için istihdam ve katma değer yaratma şevkiyle çalışırken, sorumluluklarımızı da unutmuyoruz. Neredeyse Tofaş ile aynı yaşta olan kulübümüz, bu anlayışın en somut ve başarılı örneklerinden biri. 40 yıllık bu serüven, profesyonel bir yönetim anlayışı, amatör bir ruh ve ilk günkü heyecanla devam ediyor. Tofaş, yıllardır devam eden altyapı yatırımlarıyla sürdürülebilir başarıyı yakalamış bir kulüp. Aynı zamanda yetiştirdiği genç yeteneklerle, Türk basketbolunun geleceği için önemli bir misyon üstleniyor. Bir yandan profesyonel arenada mücadele ederken, diğer taraftan ülke geneline spor kültürünü yayma vizyonuyla önemli adımlar atıyor. Tofaş Basketbol Okulları ve Basketbol Gönüllüleri Projesi bu vizyonun çok değerli birer göstergesi. Takımımız bu yıl da genç ve tecrübeli isimlerin en güzel şekilde harmanlandığı kadrosuyla, yeni başarıların peşinde koşarken, Bursa’yı farklı platformlarda temsil etmenin gururunu yaşayacak. Tüm Tofaş Ailesi adına takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.


AYDAN: EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ TARAFTARIMIZ


Tofaş’ın yeni sezondaki hedeflerini değerlendiren Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ise “Yeni bir sezona daha büyük başarı hedefleriyle giriyoruz. Yoğun ve verimli geçen bir hazırlık dönemi yaşadık. Bu sezon aramızdan ayrılan önemli oyuncularımız oldu. Ancak en az onlar kadar değerli ve tecrübeli yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik. Bu sezon Beko Basketbol Ligi ve Eurochallenge Kupası’nda zorlu bir mücadelenin içinde olacağız, öncelikli hedefimiz ligde ve Avrupa kupasında geçen yıl bıraktığımız noktadan daha ileri gidebilmek. Türkiye kupasında her takım gibi finali hedefliyoruz. Altyapıdan yetişen yetenekli gençlerimiz, milli takım tecrübesine sahip deneyimli oyuncularımız ve takımın kimyasına çok çabuk uyum sağlayan kaliteli yabancı oyuncularımızla bu hedefleri sonuna kadar kovalayacağız" diye konuştu. 


SERHAT ÇETİN: İYİ BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR


Tofaş'ın başarılı ismi Serhat Çetin ise Türkiye Kupası'nda inişli çıkışlı bir grafik yaşadıklarını ancak, takıma yeni katılan oyuncuların zamanla uyumu ile geçen seneden daha iyi bir başarıyı hedeflediklerini söyledi.


EVREN BÜKER: HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE OLACAĞIZ


Evren Büker ise "Tofaş bu yıl bir karar aldı. Hem kendi alt yapısından yetişen oyunculara süreler vermek hem de bizim gibi ligi bilen oyuncuları takviye etti. Bu yıl net olarak göründü ki genç ve tecrübeli oyuncuların karışımıyla iyi şeyler hedefliyor. Genç arkadaşlarımız için iyi bir fırsat. Biz de tecrübelerimizi paylaşacağız. Türkiye ligi Avrupa'nın önemli liglerinden biri. Sezon sonunda da hedeflenen yerde olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

09 Ekim 2013
Etiket; Tofaş Basketbol Takımı, Tofaş Sosyal Tesisleri açılış, 2013-2014 sezonu resmi açılış Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
VOLEYBOL ŞEHRİ İZMİR
İZMİR BASIN LİGİ BAŞLADI
TSYD KUPASI ARKAS'IN
TFF'DE İZMİR GÜCÜ
TSYD İZMİR'DEN VOLEYBOLDA 8. TURNUVA
MENEMEN FK HIZLI BAŞLADI
İŞTE KUZEY YILDIZI
FUAT ÇAPA DA MEDYAALL'DA
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
TSYD'NİN URLA GURURU
ARKAS'TA 8. KUPA MÜZEDE
TSYD İZMİR KOŞUSU NEFES KESTİ
KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN SPORA DEV HİZMET
MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN
TSYD KUPASI ARKAS'IN
YAPAMAZSIN DEDİLER YAPTI
ERHAN ÇELENK'E GÖNÜLDEN TEBRİK
SİMYA METAL 7. TSYD İZMİR VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
İZMİR'DE MASA TENİSİ HEYECANI
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir