19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Türkiye'yi İzmir modası sardı



 

  

21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nın basın toplantısında konuşan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’de son dönemlerde bir ‘İzmir Modası’ oluştuğunu belirterekİzmir’e hem ulusal hem de uluslararası yatırımcılar tarafından olağanüstü bir ilgi olduğunu söyledi 

  

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) önderliğinde, Elit Fuarcılık Hizmetleri tarafından, Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği; sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği Ege’nin Prestijli Uluslararası Emlak Fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de kapılarını açacak. 

Başta İzmir olmak üzere, tüm sektör açısından büyük bir öneme sahip olacak fuar ile ilgili İzmir Ticaret Odası’nda bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Coşkun Beşok ve Reşat Budak’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.  

Toplantının açılış konuşmasını Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi yaptı. Çiçekçi, 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nın İzmir ve bölge açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Başta Türkiye’nin 3’üncü büyük şehri olması açısından daha sonra ise ticari ve coğrafi konumu, ulaşım ağının her geçen gün yenilenmesi, kentsel dönüşüm noktasında atılan adımlar, hızlı tren hatları, otoyol projeleri ve en önemlisi de Türk ve yabancı yatırımcıların büyük ilgisi nedeniyle bugün İzmir emlak ve gayrimenkul sektörü açısından oldukça hareketli bir noktada yer almaktadır. Böylesine önemli bir döngünün içinde bulunduğu şehrimizde, ulusal ve uluslararası arenada büyük bir ses getirecek olan, bir emlak ve gayrimenkul fuarı gerçekleştirmek bizim için ticari bir faaliyetten çok, bir ihtiyaca dönüşmüş bulunmaktaydı. Bizler de kentimizin en önemli dinamikleri içinde yer alan İzmir Ticaret Odası ve onun çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası ve yine onun çok kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu’nun büyük desteği ile bu fuarımızı gerçekleştirmeye karar verdik. Bu kapsamda 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Ege’nin Prestijli Uluslararası Emlak Fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarını Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de gerçekleştirecek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi. 

Doğaya dönüş 

Çiçekçi, gerçekleştirilecek fuarın sadece İzmir ve çevre illerde faaliyet gösteren emlak ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile yatırımcıları buluşturmayacağını, aynı zamanda her geçen gün gelişen ve dönüşen İzmir’in, doğru projeler ile yaşanabilir bir kent olması noktasına da katkı sunacağını ifade ederek, “Doğadan uzaklaşmak çağımızın en büyük problemleri arasında yerini aldı. Artık insanlar beton bloklar, trafik, iş ve evleri arasında sıkışan günlük yaşamları ile hayatlarını sürdüremez duruma geldi. Ancak, İzmir ve bölgemiz özellikle coğrafi konumu, doğal ve tarihi güzellikleri, turizm merkezleri, tarım ürünleri ve yaşanabilirliği açısından sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada bir cazibe ve çekim merkezi konumunda. Bu yönü ile bölgemize önümüzdeki 10 yıl içinde hem yurt içinden hem de yurt dışından büyük bir göçü de şimdiden ön görmekteyiz. İzmir’in ve bölgemizin işte tam da burada kaçınılmaz olan gelişim ve dönüşüm noktasında doğal dokusunun bozulmadan gerçekleşmesi de büyük bir önem arz ediyor. Bizler gerçekleştireceğimiz ve her yıl biraz daha geliştirerek sürdüreceğimiz bu fuar ile işte bu gelişim ve dönüşüme de olumlu ve olması gereken bir açıdan katkı sunmayı da planlıyoruz. Bugün İzmir’i ele almak gerekirse Bayraklı’da, yani İzmir’in Manhattan’ı olarak anılan en işlek semtlerinden birinde, çok katlı bir gökdelende iş yeri bulunan bir kişi en geç bir saat sonra Urla’daki evinde, kendi elleriyle diktiği domatesleri sulayabilir, evinden çıkıp, köy fırınından el yapımı, göz nuru taze ekmeğini alıp akşam sofrasına getirebilir. Bu günümüz metropolleri için inanın bir hayal. Ancak işte bu hayal, İzmir’de şu an yaşanmakta ve bundan sonrası için de yaşanmalıdır. Bu fuar, İzmir ve bölgemiz açısından bunu da hedeflemektedir” diye konuştu. 

“Büyük bir eksikliği ortadan kaldırıyoruz” 

Çiçekçi’nin ardından söz alan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu ise İzmir gibi bir şehirde bu güne kadar emlak ve gayrimenkul sektörüne yönelik bir fuarın olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu vurgulayarak, “İzmir, bildiğiniz üzere ulusal ve uluslararası arenada birçok özelliği ile ön planda olan güzide bir şehir. Ancak, ne yazık ki her geçen gün gelişen ve dönüşen böylesine önemli bir kette, emlak ve gayrimenkul sektörüne yönelik uluslararası bir fuarın olmayışı büyük bir eksiklikti. Biz de işte bu açığı kapatmak ve İzmirimize bundan yıllar sonra dahi büyük katkı sağlayacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nı kazandırmak adına yola çıktıkBu fuarımızı Türkiye’nin en büyük, en modern ve en yeni fuar merkezi olan Fuar İzmir’de 21-24 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Fuarımızda emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerini hem ulusal hem de uluslararası yatırımcılarla buluştururken bir yandan da İzmir’in ekonomisine, kent kültürüne ve gelişimine de büyük katkı sunacağımıza inanıyorum” dedi.  

“İzmir modası” 

Toplantıda son sözü ise İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş aldı. Demirtaş, son dönemlerde Türkiye’de bir İzmir modası başladığını ve İzmir’e olan talebin olağanüstü bir şekilde arttığını belirterek, “Her zaman ifade edildiği gibi İzmir yaşanacak bir şehir. Çok eskiden beridir böyle olmasına rağmen bunu artık İzmirliler de daha derinden kavramaya başladılar. Çünkü artık diğer metropollerde insanlar yaşayamaz duruma geldi ve İzmir’e olan talep de arttı. Deyim yerindeyse bir Tüm Türkiye’de bir İzmir Modası başladı. İşte böylesine önemli bir ortamda İzmir’de bir emlak ve gayrimenkul fuarı düzenlemek de çok büyük bir önem arz etmekteydi. Bizler de İzmir Ticaret Odası olarak İzmir’e ve İzmir’in ekonomisine büyük katkı sunacağını bildiğimiz bu fuarımızı gerçekleştirmek için her türlü desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. İzmir’de şu anda hali hazırda 42 fuarımız gerçekleşmekte. Bu fuarla birlikte 43’üncüsüne imza atacağız. Biz İzmir’de aslında her gün bir fuarın gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü ancak o zaman İzmir fuarlar ve kongreler şehri olur, o zaman oteller ve restoranlar dolar, o zaman esnafımız ve ticaretle uğraşan erbaplarımızın yüzü güler. Ben bu vesile ile İzmir’e katkısı büyük olacak bu fuar için yola çıkan, emek veren başta İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu ve Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi olmak üzerek herkese çok teşekkür ediyorum ve fuarın İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Toplantıda ayrıca Ticaret Orası Meclis Üyeleri Coşkun Beşok ve Reşat Budak da birer konuşma yaparak gerçekleşecek fuarın İzmir açısından çok büyük bir öneme sahip olacağını, tüm İzmirlilerin bu fuara sahip çıkmaları gerektiğini ifade ettiler. 

21 Aralık 2017
Etiket; İzmir Property Expo, İzmir Emlak fuarı, izmir Gayrimenkul Fuarı, kudret çiçekçi, ekrem demirtaş Yazdır   |   Paylaş

İlgili haberler


Nazilli Tarım Fuarı ziyaretçi rekoru kırıyor
Türkiye'nin hayvancılık fuarı başladı
Fuar güzelleri görücüye çıktı
Bu fuarda yok yok
15 Temmuz şehitlerinin isimleri gökyüzünde
Antalya'ya İzmir'den tepki var
İzmir'de Romanya Kültür Günleri
Demirtaş'tan kruvaziyer uyarısı
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
 
+ Çok okunan haberler
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir