19 Mart 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

Yaza damgasını vuran düet



Bu yaza damgasını vuran şarkı ve klip son yılların en güçlü seslerinden genç yetenek Ceren Akın ile ünlü DJ Hakan Hepcan ikilisinden geldi.

“Sevgiliye” adlı şarkı ilk andan itibaren başta gençler olmak üzere her kesimden büyük bir beğeni aldı. Ceren Akın’ın güçlü sesi ve Hakan Hepcan’ın düeti işe süslenen şarkı internet ve youtube’de onbinlerce kez izlendi ve dinleyenlerden tam not aldı.

Sözü ve müziği Türk müzik tarihinin en önemli söz yazarlarından Şehrazat’a ait olan "Sevgiliye" Aşkın Nur Yengi’nin 1990 yılında 2,5 milyondan fazla satan efsane albümüne de adını vermişti.

Çağrı Telkıvıran aranjörlüğünde yepyeni bir düzenleme ile yeniden hayat bulan şarkının iddialı klibi ise Gökhan Palas imzası taşıyor.

Ceren Akın ve Hakan Hepcan’ın şarkı için çektikleri klip de özel oldu.

3 gün boyunca Çeşme’nin dünyaca ünlü kıyılarında çekilen klip de genç ikilinin enerjisini yansıttı. Son dönemin yetenekli genç yönetmenlerinden Gökhan Palas’ın çektiği klipte kıyafet seçimlerini Yusuf Candirik ve Özgür Yüksel yaptı.

CEREN AKIN BİYOGRAFİ

1 Haziran 1988'de İzmir'de dünyaya gelen Ceren Akın, ilkokulda müziğe olan ilgisiyle ailesinin dikkatini çekmiş ve onların desteğiyle piyano derslerine başladı. Liseyi Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde okumuş, lise dönemi boyunca piyano ve keman enstrümanlarını çalmış ve konser etkinliklerinde bulundu.

Ardından 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları ve Şan bölümünü okuyan Akın, tam anlamıyla okuduğu bölümü hayatına yansıttı.  Hem oyuncu hem şarkıcı kimliğiyle eğitim hayatında da sahnelerde oldu. Özellikle tiyatroya olan sevgisi oyunculuğa olan ilgisini artırdı ve bu alandaki çalışmalarına büyük bir heyecanla devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2015 yılında İstanbul'a yerleşti ve birçok mekânda sahne aldı.

Aynı zamanda söz yazarlığı yapan Akın, 2017 yılında çıkış yapan "Zamanında" adlı parçanın sözlerini yazdı ve bu alandaki çalışmalarına devam etti.

2017 yılının temmuz ayında, "Sevgiliye" adlı ilk single çalışması ile ismini milyonlara duyurmayı hedefleyen şarkıcı, büyük başarılara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

HAKAN HEPCAN BİYOGRAFİ

1981 yılında İzmir'de doğan Hakan Hepcan okul yaşantısını İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da "Rol" adlı rock grubuyla Seyhan Müzik etiketiyle bir albüm çıkardı. 2013 yılında Vine uygulaması ile birlikte kariyeri farklı bir yön aldı. Sayısız gece kulübünde DJ olarak sahne alan Hakan Hepcan bunun yanısıra Show TV'de Okan Bayülgen ile birlikte bir sezon "Makina Kafa" programında Orkestra ve Skeç Şefi olarak yer aldı. Sonraki dönem NTV'de iki sezon "Bi Dünya Şov" isimli kendi LateNight Show unu sundu.

Tekrar müziğe dönmeyi fazlaca arzulayan Hakan Hepcan "Sevgiliye" şarkısıyla Ceren Akın ile birlikte sevenlerinin karşısına çıktı.

31 Temmuz 2017
Etiket; ceren akın, hakan hepcan Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
HİSSELİ HARİKALAR MUĞLA'DAN GEÇTİ
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
İLHAN İŞMAN ADAY ADAYI OLDU
HAYSİYET ABİDESİ: SÜLEYMAN FETHİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
MAZHAR ALONSON SENFONİ YAYINDA
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
EMİNE IŞINSI ÖKSÜZ ANILDI
İZMİR'LİLER AVNİ ANIL'I UNUTMADILAR
TARİHİ CAMİ, MEYDAN DÜZENLEMESİ KURBANI
Fatih Baha Aydın, Muğla'da gençlerle buluştu
Dört gün Buda üç gün Zorba
İkinin Biri İzmir'de
Basmane tasarımıyla Venedik'e gidiyor
Alsancak Garı için canlandıran tasarımlar
Gravürlerde yaşayan İzmir
2018 model gelinikler
Keçenin yansıttığı kadınlar
İş önlükleri sanatla buluştu
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir