Kendi çocuklarıyla Süper Lig'e gidecek

ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Güzelyalı Rotary Kulübü'nün konuğu oldu. Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'ndan (AFEK) sporcularının da katıldığı toplantıda Özkan, Güzelyalı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Melih Uçar ve üyelere , Altınordu'nun yapılanması, çalışmaları ve gelecek ile ilgili planlarını anlattı.

Kordon Otel'deki buluşmada, Altınordu'nun 72 bölgede bulunan futbol okullarında 5 binin üzerinde çocuğun eğitim gördüğünü belirten Özkan, "İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu sloganımız çerçevesinde geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek için yola çıktık. Asıl hedefimiz tamamı kendi öz kaynaklarımızdan yetişen çocuklarımızın forma giydiği A takım ile Süper Lig'de mücadele etmektir" dedi.

Altınordu'muzda eğitim gören çocuklarımıza her türlü imkanı sunmaya çalışıldığını da ifade eden Özkan, “Bunun için gerek ulusal, gerekse uluslararası turnuvalar düzenleyerek, çocuklarımızın vizyonunu da geliştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Melih Uçar, Özkan'a katılımı için Rotary flaması ve katılım belgesi takdim etti. Özkan da Melih Uçar'a üzerinde adının yazılı olduğu kırmızı-lacivertli forma ile flama verdi.