U12 Cup coşkusu başlıyor

ALTINORDU’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla organize ettiği U12 İzmir Cup, 13-14-15 Nisan tarihlerinde yapılacak. Avrupa’nın 12 yaş kategorisindeki en iyi turnuvaları arasına giren U12 İzmir Cup, minik yıldız adaylarını futbolseverlerle 4. kez buluşturacak.

Altınordu’nun Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yapılacak dev turnuva, Avrupa ve Türkiye’nin üst düzeydeki U12 ekiplerini karşı karşıya getirecek, minikler üç gün boyunca festival gibi bir havada hünerlerini sergileyecek. U12 İzmir Cup’un bu seneki önemli konukları arasında Çek Cumhuriyeti’nden Sparta Prag ve Slavia Prag, Rusya’dan Krasnodar, Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb ile Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Başakşehir, Bursaspor, Konyaspor, Trabzonspor ve Osmanlıspor’un 12 yaş ekipleri yer alıyor.

İZMİR’DEN 12 TAKIM VAR

U12 İzmir Cup’ta 12 İzmir takımı da sahne alacak. Altınordu U11 ve U12 ekipleriyle mücadele ederken, Altay, Bucaspor, Göztepe, Karşıyaka, İzmirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Bergama Gençlerbirliği, Gümüoşordu, Bornova Selection ile Kemalpaşa 1923 de dev turnuvada boy gösterecek.