YEREL MEDYA GÜÇLENİRSE KENT GÜÇLENİR

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Dilek Gappi ve yönetimini tebrik eden Mustafa İnce yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

Görüşmede İGC Başkanı Dilek Gappi tarafından İzmir Gazeteciler Cemiyeti yeni dönem çalışmaları ve gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında bilgi verildi. Gappi, İzmir’in nefer bir kent olduğunun altını çizerek, “İzmir birçok konuda nefer bir kent, daha fazla değer görmesi gerekiyor. Doğru proje üzerinde çalışmalıyız. Kentimizde dört tane iletişim fakültesi var. Her yıl yüzlerce mezun genç meslektaşımız piyasaya giriyor. Sektör olarak istihdam sorunu da yaşıyoruz. Kurumsal altyapısı güçlü kuruluşlara ihtiyacımız var” dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce şu ifadeleri kullandı; “Kentimizde çok güzel işlere imza atıyoruz. Çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu işlerin daha çok ses getirmesi gerekiyor. Genç gazetecileri ve meslek ilkelerine bağlı donanımlı kişileri kentimizde tutmalıyız”