18 Haziran 2024, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

19 MAYIS' DA YEŞİLAY COŞKUSU



19 MAYIS’TA YEŞİLAY COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bütün yurtta ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Muğla’ da da coşkuyla kutlandı.

Sabah stadyumda yapılan törenleri çok sayıda vatandaşın izlediği görülürken stadyumda kurulan Yeşilay Standı da yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Standı ziyaret eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ziyaret sırasında Yeşilay Gönüllüleri ve vatandaşlarla sıcak, samimi görüntüleri ise takdir topladı.

Stadyumdaki törenlerin ardından bir etkinlik de saat 17.00’ de Yeşilay Muğla Şubesinden geldi. Yeşilay Muğla Kadın Komisyonu Başkanlığınca, Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkında düzenlenen Gençlik Festivali birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Hafta sonunu aileleriyle birlikte alışveriş merkezinde geçiren vatandaşların etkinliğin başlangıcında söylenen istiklal marşını duydukları an bulundukları yerlerde esas duruşa geçerek bir ağızdan coşkuyla söylemeleri dikkat çekti.

Etkinliğin açılışında konuşan Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanı Opr. Dr. Seçil Günay Avcı, öncelikle azmiyle ve mücadeleci ruhuyla bütün Türk Gençlerine örnek olan Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarını bu anlamlı günde minnet ve şükranla andıklarını belirtti. Düzenledikleri bu müzik şöleninin böylesi güzel ve anlamlı bir günde yapmalarının kendilerini daha bir motive ettiğini söyleyen Avcı, etkinlik için kendilerine destek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Etkinliklerine günlerdir hazırlık yaparak iştirak eden ve sergiledikleri sahne performanslarıyla yediden yetmişe bütün izleyenlerin beğenisini kazanan Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Gazi Anadolu Lisesi, Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve hocalarına da Yeşilay Cemiyeti olarak şükranlarını sunan Dr. Avcı, vatandaşların ilgilerinden de oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Daha sonra başlayan etkinlikte öğrencilerin gösterileri keyifle izlenirken, seslendirdikleri parçalara ise her yaştan vatandaşların katılım sağlayarak coşku ve keyifle söylemeleri ise sahnedeki öğrencileri de mutlu etti. Sergiledikleri yetenekleriyle profesyonel sanatçıları aratmayan liseli öğrencilerin izleyicilerden aldıkları yoğun alkışın, öğretmenleri ve okul yöneticilerini de mutlu ettiği gözlerden kaçmadı.

Etkinlik sonrası bütün destekçilere Yeşilay tarafından hazırlanan hediyeler Yeşilay Cemiyeti Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür tarafından takdim edildi. Şube Başkanı Şengür yönetime geldikleri ilk günden bu yana çalışmalarına son sürat devam ettiklerini, halkın desteğinin sürdüğü sürece de yönetim olarak artarak devam etme kararlılıklarında olduklarını belirtti. Şengür ayrıca öğrencilerini bu etkinlikleri için hazırlayan Muğla Gazi Anadolu Lisesi Müdürü Ufuk Uysal’a, Müzik Öğretmeni Bülent Hortoğlu’na, Güzel Sanatlar Lisesi Müdiresi Aylin Tuzcu ve yardımcısı Pakize Kalın Akagündüz’e ve müzik hocaları Adnan Tapucu’ya cemiyet olarak şükranlarını iletirken Büyükşehir ve Menteşe Belediye Başkanlıklarına da ekip ve ekipman destekleri için teşekkürlerini sundu.

19 Mayıs 2024
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
MESLEK İLKELERİNE BAĞLILIKLA KURUM VE KURULUŞLARLA GÜÇBİRLİĞİ SAĞLANACAK
19 MAYIS' DA YEŞİLAY COŞKUSU
SAĞLIĞIN KEYFİNİ BİRLİKTE SÜRÜYORUZ
TSYD İZMİR'DE NÖBET DEĞİŞİMİ
KAMU PERSONELİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ
MUĞLA'DA SOSYAL İKİLEM BELGESELİ
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MOBBİNG İLE MÜCADELE HAFTASI
MUĞLA YEŞİLAY’DA KAN DEĞİŞİMİ
MEHMET AKİF ERSOY KİTAP GÜNLERİ
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ MUĞLA TEMSİLCİLİĞİ'NDEN İSRAİL' E SERT UYARI
KÜLTÜREL VE TİCARİ BOYUTLARIYLA ARASTA
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETİYOR
DEMİRCİ USTASINDAN GERİ DÖNÜŞÜME KATKI
THY PERSONELİNİN İNTİHARI
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
 
+ Çok okunan haberler
MESLEK İLKELERİNE BAĞLILIKLA KURUM VE KURULUŞLARLA GÜÇBİRLİĞİ SAĞLANACAK

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir