26 Eylül 2023, Salı Web TV Foto Galeri Sosyal Medya Mobil Uygulamalar Arşiv
 
 

MUĞLA ŞAMPİYONLARI MİLAS'TAN



Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları müsabakalarının Genç A Basketbol dalında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Şampiyonu Milas Özel Özge Anadolu Lisesi oldu.

17 Aralıkta Muğla Menteşe’de başlayan ve gruplarından çıkan 8 takımın iki grup halinde karşılaştıkları müsabakaların sonunda Menteşe Gazi Anadolu Lisesi ile Milas Özel Özge Anadolu Lisesi finale yükseldiler.

24 Aralıkta Menteşe Atatürk Spor Salonunda oynanan final müsabakasını Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve iki takımın yönetici ve çok sayıda taraftarları izledi.

Özellikle son dakikaları bir hayli gergin ve heyecanlı geçen müsabakanın sonunda rakibini 76-60 gibi bir skorla mağlup eden Milas Özel Özge Anadolu Lisesi kupasını İl Müdürü Ömer İlman’ ın elinden aldı. Muğla Gazi Anadolu Lisesi’ nin ikinci olduğu turnuvada, 3.’ lüğü Bodrum Anadolu Lisesi, 4.’ lüğü ise Fethiye Belediye Fen Lisesi aldılar. Dört gün önce de yine Okul Sporlarında Genç A Voleybol Erkekler Takımı ile "Muğla Şampiyonu" olan Özel Özge Anadolu Lisesi’nin voleybol sonrası basketbolda da ikinci kez şampiyonluk kupasını Milas’a getirmesi ve Muğla’ yı şampiyon olarak bölgede temsil edecek olması Milas kamuoyunda sevinçle karşılandı.

25 Aralık 2021
Yazdır   |   Paylaş
 
Bu yazı için yapılan yorumlar ( 0 ) + Yorum Yaz

Yorum bulunamadı !..

 
facebook.com/HaberEgeli
 
Diğer Haberler
ÖDEMİŞ BOZDAĞ'DA OSMANLI SARAYLARI
KÖYÜMDE ŞENLİK VAR
HER ÖRGÜT KENDİ PSİKOLOJİK TACİZCİSİNİ ÜRETME KABİLİYETİNDE
DEMİRCİ USTASI AHMET İFTAR'DAN METAL ATIKLARIN GERİYE KAZANDIRILMASINA KATKI
THY ortaklık iştiraklerinden TGS’de görev yapmış olan Ömer Koray Özbay isimli personelin intiharı
MUĞLA ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARINA DEVAM EDİYOR
MUĞLA MİLLİ EĞİTİM’DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ
MUĞLA'DA OKUR GEZER YAZAR ETKİNLİĞİ
RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HEYKEL GÜNLERİ
İZMİR'E MEGA PROJE
İŞTE KUZEY YILDIZI
KANUNİ'NİN MUĞLA'YA GELİŞİNİN 500. YILI UNUTULDU
ÇAM FISTIĞI REKOLTESİ YÜZ GÜLDÜYOR
NARLIDERE'DE ATIK İLAÇLAR TOPLANIYOR
EROĞLU'NUN İLETİŞİM ORTAĞI MEDYAALL
NARLIDERE'DE GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR
TSYD'NİN URLA GURURU
MENEMEN'DE İFTARLIKLAR PEHLİVAN'DAN
MENEMEN'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN MÜJDESİ
ÇOCUK SENFONİ ORKESTRASI BÜYÜLEDİ
 
+ Çok okunan haberler

WEB TV Tüm videolar
Deplasmanda plasebo
 
Şeyhim kainata alışamadım
 
 
FOTO GALERİ Tüm galeriler
 
 
 
? Anket
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu Kim Olur?
 
   
Spor Kent Haberleri Politika Ekonomi Yazarlar Sağlık Eğitim Asayiş Kültür Sanat Yaşam Dünya Magazin
facebook.com/haberegeli twitter.com/haberegeli Google+   Anasayfam Yap
Sık Kullanılanlara Ekle
Künye
Sitene Ekle
İletişim

© Copyrigth 2013 haberegeli.com tüm hakları saklıdır
  Sitemiz abonesidir